Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

23.05.2013 В НГУ пройшла третя Міжнародна науково-практична конференція «Техногенні катастрофи: моделі, прогноз, запобігання»
В Національному гірничому університеті обговорювали проблеми техногенних катастроф та їх можливе прогнозування та запобігання. В конференції взяли участь провідні науковці з гірничого університету, Інституту фізики гірничих процесів НАН України, Московського державного університету геодезії і картографії, Інституту проблем комплексного освоєння надр «РАН», представники тресту «Донецькшахтопроходка» та металургійного заводу «Донецксталь».

21.05.2013 20 травня Національний гірничий університет відвідала делегація Геологічної служби Норвегії
Делегація Геологічної служби Норвегії. Том Хелдал, директор з питань георесурсів; Хенрік Скеллеруп, керівник відділу корисних копалин; Агнес Раанес, геолог відділу корисних копалин; Янія Кнезевік, провідний інженер відділу корисних копалин;

21.05.2013 МОЛОДІ НАУКОВЦІ-ЕКОЛОГИ ГІДНО ВИСТУПИЛИ НА НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ М. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА»
Команда молодих науковців-екологів прийняла активну участь у роботі ІII науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів, студентів м. Дніпропетровська «Проблеми та перспективи розвитку міста Дніпропетровська», яка проходила 20 травня 2013 року на базі виконкому Жовтневої районної ради у місті Дніпропетровську.

21.05.2013 Міжнародна академічна мобільність молодих вчених НГУ
Лабораторією соціологічних досліджень у березні-квітні поточного року було проведено соціологічне дослідження методом анкетування з метою вивчення проблем міжнародної академічної мобільності. За цільовою вибіркою було відібрано молодих вчених Національного гірничого університету у віці до 35 років

20.05.2013 Студенти НГУ піклуються про екологічну безпеку планети
Студенти Гірничого завжди активно беруть участь у різноманітних заходах, спрямованих на підвищення кругозору молоді та встановлення міжнародних наукових й дружніх контактів з представниками провідних вузів Європи. Не став винятком й проект під назвою Ec(h)o – Environmental Changes Human Obligation, - що проводився співтовариством молодих науковців ProFuturo, який діє на базі Краківської гірничо-металургійної академії ім. Сташіца у м. Краків(Польща) з 22 по 30 квітня цього року.

17.05.2013 День молоді в Таджикистані
Щороку в Таджикистані 23 травня відзначають День молоді. Цей день святкується, починаючи з 1997 року, згідно з рішенням президента республіки Емомалі Рахмона. Молодь грає помітну роль і бере активну участь в політиці‚ розвитку соціальної‚ економічної і культурної сфер. Поряд з встановленням Державної незалежності державна молодіжна політика була визначена як пріоритетний напрям діяльності уряду країни і зараз вона реалізується за допомогою прийняття середньострокових галузевих програм.

16.05.2013 В НГУ відзначили ювілей відомого українського вченого
В НГУ відзначили ювілей відомого вченого Алли Іванівни Горової, доктора біологічних наук, професора, академіка Української екологічної Академії наук, члена національної комісії з радіаційного захисту населення України ВСУ.

15.05.2013 Оголошено результати фото-відеконкурсу, присвяченому 50-річчю Народної кіностудії «Юність»
Журі вирішило не присуджувати першої премії у зв’язку з рівноцінністю поданих робіт.

15.05.2013 Лабораторія соціологічних додсліджень Інституту гуманітарних проблем НГУ проаналізувала як в гірничому студенти здають сесію
Лабораторія соціологічних додсліджень Інституту гуманітарних проблем НГУ. Дата проведення емпіричного соціологічного дослідження: квітень-травень 2010 р., з використанням методу роздавального анкетного опитування.

13.05.2013 В НГУ - найкращий музей
За результатами проведення огляду-конкурсу музеїв та кімнат бойової Слави у загальноосвітніх та вищих навчальних закладах Жовтневого району з нагоди 68-ї річниці Перемоги у Великій вітчизняній війні, Народний музей історії ім. О.М.Поля Державного ВНЗ "Національний гірничий університет" зайняв перше місце серед вищих навчальних закладів.


події 3051 - 3060 із 3829
Початок | Попер. | 304 305 306 307 308 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт