Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

25.12.2014 Спільний освітній проект DAAD «Біотехнології в гірництві – інтеграції нових технологій в освітню практику»
Національний гірничий університет спільно з ТУ «Фрайберзька гірнича академія» отримали грант DAAD в рамках програми професійно пов’язаного партнерства з університетами країн, що розвиваються.

24.12.2014 Виробничники запрошують до співпраці науковців НГУ
Представники ПАТ «Запорізький залізорудний комбінат» учора , 23 грудня, завітали до нашого університету з діловою пропозицією.

23.12.2014 Медаль НГУ вручили заслуженій людині
На засіданні ректорату НГУ 23 грудня 2014 року ректор ВНЗ академік НАН України Геннадій Півняк вручив медаль «Знак вдячності НГУ» керівнику одного з підрозділів інноваційного заводу ІНТЕРПАЙП СТАЛЬ Геннадію Єсаулову.

22.12.2014 До 85-річчя кафедри фізичного виховання та спорту Національного гірничого університету
Кафедра фізичного виховання та спорту Національного гірничого університету готується до 85-річного ювілею.

22.12.2014 Кращі молоді вчені Дніпропетровщини
Напередодні дня Святого Миколая 18 грудня у приміщенні Дніпропетровської обласної державної адміністрації підбили підсумки конкурсів “Кращий молодий вчений”, “Молоді вчені Дніпропетровщині” та “Краща рада молодих вчених” і нагородили кращих молодих вчених нашої області.

19.12.2014 Результати щорічного соціологічного моніторингового дослідження ставлення студентів до навчання у НГУ.
Результати дослідження

18.12.2014 У Дніпропетровську пройшов регіональний семінар інструкторів академій Cisco
У Дніпропетровську відбувся регіональний семінар для інструкторів академій Cisco, присвячений досвіду реалізації програми Мережевої академії Cisco в коледжах і школах Дніпропетровської області. Цей захід був організований Центром підготовки інструкторів мережевих академій Cisco при Національному гірничому університеті (НГУ). У семінарі взяли участь більше 35 представників навчальних закладів Дніпропетровської, Запорізької та Кіровоградської областей, зокрема, одного університету, академії, восьми коледжів, чотирьох технікумів, двох ліцеїв та Центру аерокосмічної освіти молоді.

17.12.2014 Відданим – медаль «За відданість»
Безсумнівно, у нашому університеті працюють люди самовіддані, для яких життя у найстарішому і найкращому вищому навчальному закладі Придніпров’я сповнене високого сенсу служіння освіті, науці, вихованню молоді й глибокої поваги до традицій НГУ.

16.12.2014 День Святого Миколая в підшефному дитячому будинку
Жіноча рада НГУ цього року організувала цікаву акцію – працівники університету приносили літературу, яку виставили на продаж. Гроші, зібрані з цієї акції (550 гривень) буде витрачено на купівлю солодких подарунків для вихованців Дніпропетровського учбово-реабілітаційного центру №9 (дитячий будинок, яким багато років опікується НГУ).

15.12.2014 Викладач гірничого воює на Сході України (ВІДЕО)
Іван Начовний - викладач в Національному гірничому університеті (асистент кафедри безпеки інформації та телекомунікації. Його люблять студенти, поважають колеги). Але ось уже декілька місяців він не заходить в університетські аудиторії, а воює на Сході України. Іван Начовний – один з кіборгів Донецького аеропорту, командир роти. (в зоні АТО його позивний - "Гном").


події 61 - 70 із 471
Початок | Попер. | 5 6 7 8 9 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт