Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

29.03.2011 Краща школа Дніпропетровська – при НГУ!
Уже третій рік поспіль очолює топ-50 кращих шкіл Дніпропетровська Українсько-Американський ліцей при НГУ, який відривається від інших учасників рейтингу більше, ніж на 100 балів.

29.03.2011 Заслуги перед університетом.
За вагомий внесок у розвиток Національного гірничого університету і результативну працю доцентові кафедри економіки підприємства Олексію Чосі і професору кафедри електропривода Миколі Казачковському ректор НГУ, академік НАН України вручив медалі «НГУ» «За заслуги»

09.03.2011 Відділ міжнародних освітніх проектів НГУ представив свої розробки в Університеті Кобленц-Ландау (Німеччина)
У Національному гірничому університеті вже рік успішно діє відділ міжнародних освітніх проектів під керівництвом кандидата економічних наук Марини Пашкевич.

20.01.2011 Українців цікавить американська бізнес-класика
У жовтні 2011 р. Національний гірничий університет (м. Дніпропетровськ) відчинить двері для слухачів класичної американської програми МВА (Master of Business Administration). Презентація програми вже відбулася в НГУ у червні минулого року.

Проект з семестрового навчання студентів у Бранденбургському технічному університеті
Вперше в Інституті економіки Національного гірничого університету був реалізований проект з семестрового навчання студентів у Бранденбургському технічному університеті - БТУ (м. Коттбус, Німечина), що був організований відповідно до програми студентського академічного обміну STUDEXA в рамках Угоди про співробітництво між вишами.

Міжнародні проекти – майбутнє науки та освіти 21 століття.
16 січня 2013 року співробітники відділу управління проектами НГУ зустрілися з молодими, перспективними та активними представниками кафедр, які зацікавлені у розвитку міжнародної співпраці. Основної метою такого зібрання послужило бажання активізації діяльності працівників гірничого у напрямку реалізації міжнародних наукових та освітніх проектів.

Фільм про Олександра Поля (коротка версія)
Скорочена версія фільму про Олександра Поля, зйомки якого проходили в НГУ

Нагородження під час Вченої ради
Під час засідання Вченої ради 25 вересня Нагрудний знак і диплом «Заслуженого викладача НГУ» отримав начальник відділу маркетингу Шляхов Едуард Михайлович, атестат доцента – доцент кафедри підземної розробки родовищ Кононенко Максим Миколайович

Національний гірничий університет випустив нових офіцерів
275 випускників єдиної на Дніпропетровщині  кафедри військової підготовки НГУ 30 серпня прийняли присягу на вірність українському народові. Ця подія стала завершальною у дворічному навчанні студенів з різних вишів нашого міста. Протягом всього часу майбутні офіцери запасу здобували як теоретичні, так і практичні знання. Під час військових зборів, окрім базової підготовки, навчилися володіти холодною і огнестрільною зброєю, управляти танком.

Почесний дипломант НГУ
За багаторічну сумлінну працю, високі показники в роботі та з нагоди 65-річчя з дня народження В’ячеслава Івановича Петровського було нагороджено почесним дипломом НГУ директора Центру підготовки іноземних громадян. Вітаємо та бажаємо успіхів та натхнення у подальшій роботі


події 461 - 470 із 471
Початок | Попер. | 44 45 46 47 48 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт