Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

25.01.2011 « ВІЧНЕ СВЯТО ЖИТТЯ » Олександра Чегорки
В Центрі естетичного розвитку Національного гірничого університету 21 січня відбулася презентація виставки живопису члена Національної спілки художників України Олександра Чегорки.

Зі святом!
23 серпня - день Державного Прапора України

Гала-концерт Міжфакультетського фестивалю "Студентська весна"
До уваги студентів та працівників університету! 25 квітня в актовій залі університету відбудеться Гала-концерт Міжфакультетського фестивалю "Студентська весна" Ласкаво просимо!

Засідання клубу ім. капітана А.Грязнова в НГУ
27-го числа відбулося засідання Військово-історичного клуба ім. капітана А.І.Грязнова, яке було присвячене 100-літтю з дня народження генерал-лейтенанта авіації та двічі Героя Радянського Союзу Григорія Пантелійовича Кравченко. Засідання провів голова клубу доцент кафедри історії та політичної теорії Анатолій Володимирович Поух за допомогою голови ДООПО «Примножимо славу Придніпров’я» Віктора Васильовича Березко. Послухати про легендарних героїв нашого краю і прийняти участь у засіданні прийшли студенти, викладачі, ветерани та члени клубу.

Маловідомі факти про першу світову
У клубі ім. капітана А.Грязнова відбулося засідання, присвячене маловідомим сторінкам Першої Світової війни. Присутні змогли дізнатися причини та хід військових дій, побачити військові раритети, які колекціонує випускник НГУ Богдан Качилов, а також послухати виступи гостей імпрези.

На варті спокою Вітчизни.
  23 лютого у клубі ім. капітана Грязнова відбулася урочиста зустріч с ветеранами Великої Вітчизняної війни та військової служби.


події 561 - 566 із 566
Початок | Попер. | 53 54 55 56 57 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт