Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

03.02.2012 П'ять поколінь петриківського розпису в НГУ (ВІДЕО)
У Центрі естетичного розвитку Національного гірничого університету відбулась презентація виставки петриківського декоративного розпису «Спадковість поколінь». На ній були представлені роботи корифеїв цього старовинного виду мистецтва та їх молодих продовжувачів.

01.02.2012 П'ять поколінь петриківського розпису в НГУ
У Центрі естетичного розвитку Національного гірничого університету відбулась презентація виставки петриківського декоративного розпису «Спадковість поколінь». На ній були представлені роботи корифеїв цього старовинного виду мистецтва та їх молодих продовжувачів.

01.02.2012 Різдвяна казка в НГУ
31 січня, о 16 годині в актовій залі НГУ було тепло, не зважаючи на дійсно зимову погоду. А тепло тому, що холодну залу зігрівали теплі серця, зацікавлені очі, та щирі усмішки. Дружній колектив студентів першокурсників факультету інформаційних технологій НГУ під керівництвом Ірини Костянтинівни Цюп’як організував новорічну казку «Ніч перед Різдвом». Відвідати виставу мали змогу всі бажаючі. Учасники вистави проявили свою акторську майстерність, ораторське мистецтво, гарний спів. Вільних місць у залі майже не було, учасникам протягом всієї прем’єри вдалося тримати публіку в напрузі: всі глядачі захоплено дивились мюзикл. Цю виставу також відвідав 11 канал.

30.01.2012 "Ніч перед різдвом" в НГУ
Центр культури української мови ім.О.Гончара запрошує усіх на показ вистави «Ніч перед Різдвом» (за мотивами повісті М.Гоголя) за участю студентів факультету інформаційних технологій НГУ.

27.01.2012 Ми в ЗМІ (ВІДЕО)
В Україно-Американському ліцеї на базі Гірничого університету відбувся урок живопису від майстрині Петриківського розпису Галина Назаренко.

17.01.2012 Петриківський розпис Галини Назаренко в НГУ
В Україно-Американському ліцеї на базі Гірничого університету відбувся урок живопису від майстрині петриківського розпису Галина Назаренко.Ця зустріч не випадкова, адже ліцей активно впроваджує написання наукових робіт серед учнів на вільну тематику. Учениця 9 класу Настя Бордюк обрала для себе тему петриківського розпису, адже в дитинстві сама захоплювалась цим видом мистецтва, а її батьки – давні шанувальники робіт Галини Назаренко.

11.01.2012 Знайомство з поетом
В бібліотеці гірничого університету пройшов захід, на якому присутні познайомились із творчістю українського поета досі незнаного на своїй Батьківщині.

23.12.2011 Нова книга Ратнера в НГУ (ВІДЕО)
У Націнальному гірничому університеті у Центрі культури української мови ім. О.Гончара пройшла презентація книги Олександра Ратнера « Раз Париж, два Париж…»

20.12.2011 В Париж разом з Олександром Ратнером
У Центрі культури української мови ім.О.Гончара пройшла презентація  книги Олександра Ратнера « Раз Париж, два Париж…». Для Олександра Григоровича відвідини Національного гірничого університету стали вже доброю традицією.  Серед гостей імпрези була директор видавництва «Ліра» Оксана Нечай, а також муза поета - дружина Марина.

20.12.2011 КВК в гірничому має право на життя!
У грудні в Національному гірничому університеті відбулось прослуховування бажаючих прийняти участь в КВНі, організоване Комітетом у справах молоді з допомогою титулованих КВНщиків. На великий приємний подив, прийшло більше 20 молодих людей, котрі займають активну життєву позицію, при цьому несуть її з самоіронією і яскравим почуттям гумору


події 521 - 530 із 566
Початок | Попер. | 51 52 53 54 55 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт