Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

16.03.2012 Національний гірничий університет став власником програмного комплексу «Универсальный механизм» (UM)
Продукт розроблений в лабораторії обчислювальної техніки Брянського державного технічного університету під науковим керівництвом професора, доктора фізико-математичних наук Дмитра Погорєлова.

15.03.2012 В НГУ відбулося друге засідання з розробки «Програми виконання технологічних проектів для компанії ДТЕК».
За короткий термін науковці підготували і подали на розгляд комісії 70 проектів, серед яких була схвалена 31 робота. На другій зустрічі робочої групи, що відбулася у Національному гірничому університеті, експерти відмітили роботи, які вже мають приклади впровадження та патентні підтвердження. Вирішено підключити до роботи групи фахівців-енергетиків, щоб одразу аналізувати енергоефективність кожного проекту .

02.03.2012 Дослідження молодого науковця НГУ Сергія Фурси здобуло міжнародне визнання
Першого березня відбувся успішний захист дисертації асистента кафедри електропривода НГУ Сергія Фурси  на здобуття вченого ступеня "кандидат технічних наук".

06.02.2012 Кілти, волинка та тепла атмосефра: шотландська вечірка відбулася в НГУ
Тепла чашка ароматного чаю, розслаблюючі національні мотиви шотландської волинки ... У такій дружній, неформальній атмосфері 3 лютого відбувся творчий вечір, присвячений культурі та побуту Шотландії.

06.02.2012 Ми в ЗМІ - сюжет на 11 каналі
Технології майбутнього в НГУ

03.02.2012 Науково-практичний семінар «Вирішення практичних геодезичних задач з використанням сучасних методів вимірювань»
Днями в гірничому пройшов науково-практичний семінар «Вирішення практичних геодезичних задач з використанням сучасних методів вимірювань», який провели кафедри маркшейдерії і геодезії разом з ТОВ «ТНТ ТПІ». Участь у заході взяло понад 30 представників гірничо-будівної галузі з різних регіонів України, серед яких ДПЕК, «Белогородские известняки» республіки Крим, «Глуховецький коаліновій завод» з Вінницької області, Криворізький Центральний ГОК, Орджонікідзовський ГОК, та багато інших.

19.01.2012 Потураївські читання
На кафедрі гірничих машин та інжинірингу НГУ відбувся щорічний семінар «Потураївськи читання». Цього року вони були присвячені дев’яносторіччю від дня народження Валентина Микитовича Потураєва  - одного із засновників цієї кафедри.

28.12.2011 51 канал про НГУ
51 канал про НГУ - конференція "Електроенергетика та енергозберігаючі технології"

19.12.2011 науково-практична конференція в НГУ (ВІДЕО)
8 грудня в Національному гірничому університеті пройшла науково-практична конференція "Особливості функціонування підприємств України в сучасних економіко-правових умовах"

15.12.2011 В гостях у НГУ
НГУ відвідала делегація Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Вже втрете представники гірничого зустрічаються з представниками вишів Черкащини в рамках ініціативи про налагодження співробітництва між вузами двох областей, яке започатковано з «легкої руки» голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба.


події 271 - 280 із 308
Початок | Попер. | 26 27 28 29 30 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт