Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

30.05.2012 Сучасні технології на кафедрі електроприводу НГУ (ВІДЕО)
Кафедра електроприводу Національного гірничого університету

18.05.2012 Винахідник з кафедри електроприводу (ВІДЕО)
Викладач кафедри електроприводу НГУ Сергій Фурса – розробник енергозбережного мотору (сюжет 11 телеканалу)

09.05.2012 Наукова конференція на кафедрі філософії
8 травня на кафедрі філософії НГУ відбулась наукова конференція «Современное миропонимание: духовные аспекты развития культуры 21 века» за участю Музейного центру Е.П. Блаватської і її родини, Дніпропетровського національного історичного музею ім.. Яворницького, Об’єднання теософів «Софія»

13.04.2012 ДТЕК і НГУ (ВІДЕО)
Співпраця науки та бізнесу: ДТЕК і НГУ

12.04.2012 Успішна участь кафедри ЕОТ у конкурсі Imagine Cup
Вітаємо кафедру ЕОТ з успішною участю в одному з найбільших у світі студентських змагань Imagine Cup 2012, яке щорічно проводить компанія Microsoft.

10.04.2012 В Національному гірничому університеті стартувала конференція «Від ідеї до ринку» за підтримки Фонду цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global)
Конференцію відкрив ректор НГУ, академік НАН України Геннадій Григорович Півняк, який відзначив, якою важливою є ця подія для творчої молоді, яка сьогодні формує громадянське суспільство в Україні. Ректор подякував організаторам конференції – американському фонду CRDF Global та його представнику в Україні Наталії Артюховській. У контексті теми конференції, Геннадій Григорович підкреслив вже існуючу співпрацю бізнесу та науки - діяльність Національного гірничого університету та компанії ДТЕК

26.03.2012 В НГУ пройшла міжнародна наукова конференція «Перспективні технології збагачення корисних копалин».
Збереження здоров’я нашої планети, підтримання балансу оточуючого середовища, мирне співіснування людини та природи – такими питаннями задаються сьогодні найпрогресивніші вчені не тільки в галузі екології, а й в усіх наукових сферах.

23.03.2012 Новини математичної науки Доробок українських вчених у сучасну теорію регресійного аналізу
У найбільшому в світі видавництві математичної літератури Springer (New York) вийшла монографія Regression Analysis Under A Priori Parameter Restrictions, автори якої дніпропетровський вчений, професор Національного гірничого університету А.С Корхін і заввідділом Інституту кібернетики НАН України П.С. Кнопов. Обидва вчених, об’єднавши свої зусилля, виклали основу теорії побудови регресій з урахуванням апріорної інформації у вигляді обмежень.

21.03.2012 Результати конференції «Управління якістю підготовки кадрів з вищою освітою через удосконалення процедур ліцензування, акредитації та рейтингування».
За планом Всеукраїнських конференцій МОНмолодспорту України (лист від 20.01. 2012 № 1/9-42) 15-16 березня 2012 року на базі Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» проведено науково-практичну конференцію «Управління якістю підготовки кадрів з вищою освітою через удосконалення процедур ліцензування, акредитації та рейтингування».

19.03.2012 Програма "Формат 1:1" за участю науковців з НГУ (ВІДЕО)
Ток-шоу «1:1» за участю професора, завідуючого кафедри будівництва та геомеханіки НГУ, проректора з міжнародних зв’язків Олександра Шашенка;завідуючого кафедрою техніки розвідки родовищ корисних копалин, професора  Олександра Давиденка


події 261 - 270 із 308
Початок | Попер. | 25 26 27 28 29 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт