Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

09.04.2012 Test-drive в НГУ
7 квітня в НГУ сьогоднішні школярі мали змогу відчути себе на місці справжніх студентів. Test-drive на готовність до таких випробувань влаштувала кафедра економіки підприємства. Найсміливішими виявились учні 9 та 97 шкіл Дніпропетровська, які і проходили імпровізовану перевірку на міцність.

05.04.2012 «Маркетинг – шлях до успіху»
4 квітня на кафедрі маркетингу в НГУ було організовано перший Дніпропетровський батл «Маркетинг – шлях до успіху», ініціаторкою якого була Наталія Валентинівна Шинкаренко, асистент кафедри маркетингу. Організатори радо зустріли гостей та учасників цієї гри – майбутніх абітурієнтів, а зараз ще учнів одинадцятого класу 100 ліцею, 66 та 34 шкіл.

04.04.2012 Останній тиждень березня в НГУ (ВІДЕО)
Кінець березня в НГУ - ключові події

03.04.2012 Українсько-Японський центр НГУ (ВІДЕО)
Українсько-Японський центр Національного гірничого університету запрошує тих, хто хоче не лише вивчити мову країни призахідного сонця, але і зрозуміти культуру Японії

03.04.2012 Бізнес тренінг від компанії P & G "HR - make it different!" 5 квітня
Якщо ТИ: студент 2-4 курсу, володієш англійською на розмовному рівні, і завжди мріяв працювати з людьми ? Тоді ми чекаємо саме на тебе!

02.04.2012 VІІ Міжнародний Форум студентів "Розширюючи обрії" в НГУ - результати
Наш університет приймав учасників - студентів, магістрів і аспірантів з навчальних закладів Київщини , Сумщини, Донеччини , Одещини та Дніпропетровщини . Серед учасників Форуму також були студенти і молоді науковці Латвії, Кіпру та Росії. Доповіді учасників оцінювало високопрофесійне журі, у складі якого були як викладачі іноземних мов, так і спеціалісти, які володіють іноземними мовами, науковці та фахівці з України, Німеччини, Америки.

02.04.2012 Міжнародні можливості для студентів НГУ
У наш час освіта - це життєво необхідна складова успішної людини. Далеко не всі можуть собі дозволити виїхати в іншу країну і вступити там до ВНЗ. Для цього існують міжнародні програми з обміну студентів, де кожен, хто має активну життєву позицію і хоче отримати диплом міжнародного вузу, реалізовує свої мрії

29.03.2012 VІІ Міжнародний Форум студентів “Розширюючи обрії” стартує сьогодні
Cьогодні стартує перший день VІІ Міжнародного Форуму студентів “Розширюючи обрії” Національний гірничий університет гостинно приймає його учасників - студентів, магістрів і аспірантів навчальних закладів Київщини (Київська державна академія водного транспорту ім. П. Конашевича-Сагайдачного), Сумщини (Українська академія банківської справи НБУ), Донеччини (Донецький національний університет економіки та торгівлі ім. М. Туган-Барановського), Одещини (Одеський національний економічний університет) та Дніпропетровщини (Придніпровська державна академія будівництва та архітектури, Дніпропетровська державна медична академія, Дніпропетровська державна митна академія, Дніпропетровський університет економіки та права ім. А.Нобеля, Національний гірничий університет та інші). Серед учасників Форуму також студенти і молоді науковці Латвії, Кіпру та Росії.

28.03.2012 Вчена рада НГУ: нагородження
27 березня на черговому засіданні вченої ради НГУ вручено нагороди і дипломи про надання наукового ступеня.

28.03.2012 Старостат за участю ректора (ВІДЕО)
27 березня відбулося чергове зібрання старост Національного гірничого університету, під час якого виступив ректор НГУ, академік НАН України


події 571 - 580 із 642
Початок | Попер. | 56 57 58 59 60 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт