Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

16.12.2014 Шляхи формування професійних компетенцій у студентів
Формування професійних компетенцій майбутнього спеціаліста нині вимагає від навчального закладу принципово нового підходу в навчальній та навчально-методичній роботі.

16.12.2014 День Святого Миколая в підшефному дитячому будинку
Жіноча рада НГУ цього року організувала цікаву акцію – працівники університету приносили літературу, яку виставили на продаж. Гроші, зібрані з цієї акції (550 гривень) буде витрачено на купівлю солодких подарунків для вихованців Дніпропетровського учбово-реабілітаційного центру №9 (дитячий будинок, яким багато років опікується НГУ).

15.12.2014 Викладач гірничого воює на Сході України (ВІДЕО)
Іван Начовний - викладач в Національному гірничому університеті (асистент кафедри безпеки інформації та телекомунікації. Його люблять студенти, поважають колеги). Але ось уже декілька місяців він не заходить в університетські аудиторії, а воює на Сході України. Іван Начовний – один з кіборгів Донецького аеропорту, командир роти. (в зоні АТО його позивний - "Гном").

10.12.2014 Герої серед нас
Студенти гірничого зустрілись з «кіборгами» Донецького аеропорту – Іваном Начовним, Кирилом Недрею, Василем Клименком та Олександром Сергеєвим.

09.12.2014 Візит до НГУ аташе Посольства Франції в Україні
Жіль Маметц, аташе з питань університетського та наукового співробітництва Посольства Франції в Україні, та Ольга Дорош, представник Агенції «КампюсФранс» і перекладач, 8 грудня побували з ознайомчим візитом в НГУ.

09.12.2014 Університетські нагороди як знак пошани
Під час засідання ректорату 9 грудня було вручено почесні нагороди Національного гірничого університету.

26.11.2014 Національний гірничий університет уперше проводить дистанційні курси з довузівської підготовки для абітурієнтів віддалених регіонів України
Школярі Дніпропетровської, Запорізької, Донецької і Кіровоградської областей щотижня беруть участь у заняттях із фізики та української мови, які проходять у дружній, товариській атмосфері.

25.11.2014 Вистояли і перемогли
У музеї історії НГУ відбулося чергове засідання військово-історичного клубу ім. капітана А. Грязнова, присвяченого 71 річниці визволення міста Дніпропетровська та 70-річчю визволення України від гітлерівських загарбників.

24.11.2014 Заслужені нагороди
На черговому засіданні ректорату 24 листопада ректор НГУ Г.Г. Півняк в урочистій обстановці вручив нагороди університету за багаторічну і сумлінну працю на викладацькій і науковій ниві:

20.11.2014 Без співробітництва не може бути безпеки
На кафедрі історії та політичної теорії НГУ з дружнім неофіційним візитом побувала група представників Організації з безпеки та співробітництва в Європі (Спеціальна спостережна місія в Україні, ОБСЄ). Зі співробітниками місії зустрілися і мали досить тривалу розмову завідувач кафедри історії та політичної теорії професор Віктор Пушкін і викладачі історії й політології доценти Геннадій Первий, Богдан Галь і Дмитро Колісник.


події 1641 - 1650 із 1987
Початок | Попер. | 163 164 165 166 167 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт