Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
28.09.2011

"Bardzo dobrze"

"Bardzo dobrze" . Цідва слова добре вивчив кожен із студентів НГУ, учасників Літньої Школи Підприємництва 2011 року, навіть той, хто до приїзду в Польщу ні разу не чув польської мови і зовсім нічого не знав про неї.

Літня Школа Підприємництва - щорічне явище в житті студентів Національного гірничого університету та студентів Вищої Банківської Школи у Вроцлаві. 2011 рік не став винятком.

Львів-Карпач-Вроцлав-Краків-Львів - саме так коротко можна описати маршрут подорожі студентів нашого університету. Отже, командою з 15 чоловік ми вирушили в дорогу. Першим місцем нашого притулку став Карпач, маленьке, туристичне, дуже миленьке містечко в Нижній Сілезії. Саме тут ми дружно співали карооке рідною та польською мовами, танцювали народні танці, відвідували шикарний аквапарк, дерлися на Сніжку (найвищу точку в Нижній Сілезії), командами вирішували складні питання. Наприклад: «Представники чоловічої чи жіночої статі більш бажані співробітники в очах роботодавців?» Повірте, відповідь вийшла вже дуже неординарна.

Наступна зупинка - Польська Венеція - Вроцлав. Це третє за величиною місто в Польщі, культурна столиця Європи в 2016 році. Всю масштабність і неймовірну красу учасники Школи Підприємництва оцінили не раз, як вдень, так і в нічний час. Варто зазначити, що Вроцлав - студентське місто, тому кожен міг знайти собі розвагу до смаку, починаючи від відвідування дискотек та вечірок, кафе, походу в гості, закінчуючи посиденьками на студентському острові.

Одне правило - раненько вранці всі в бойовій готовності повинні розвивати свої підприємницькі здібності у віртуальних ситуаціях. Професори Вищої Банківської Школи всіляко допомагали своїми порадами приймати вірні управлінські рішення і не витрачати свій капітал даремно!

Останньою зупинкою став Краків, найстаріше місто в Польщі. Маленькі вулички, древній замок Вавель не залишилися без нашої уваги. А деякі студенти вирішили навіть наостанок закріпити знання польської мови й відвідали кінотеатр!

Два тижні перебування в Польщі пролетіли як один день. Згадуючи найяскравіші моменти воістину студентського життя, думаєш: як багато ми встигли, і шкода, що все закінчилося.

Даю пораду майбутнім поколінням: хочеш корисно провести свої літні канікули, знайти товаришів, а ,може, і майбутніх партнерів по бізнесу, удосконалити свої мовні навики, з веселою компанією оглянути пам`ятки Польщі,тоді бери участь у Школі Підприємництва, тому що там все bardzo dobrze!!!

Леся Ковальова, студентка Інституту економіки НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт