Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
28.09.2012

Офіцери підвищать свій професіоналізм в стінах НГУ

«Вчитися чомусь новому ніколи не пізно!» - саме із такими переконаннями за парти сіли справжні офіцери, і їх не декілька - вивчати маркетингові технології протягом трьох місяців в гірничому буде 21 офіцер.


27 вересня на кафедрі маркетингу відбулось третє відкриття перекваліфікаційних курсів «Маркетинговий менеджмент» згідно з програми НАТО – Україна, яка спрямована на перепідготовку колишніх військовослужбовців. Крістофер Штаудт (координатор даної програми) зазначив, що отримавши диплом державного зразка, кожен зможе знайти відповідне робоче місце, бо Дніпропетровськ надає для цього великі можливості.

Мета програми – перекваліфікація офіцерів, які стануть офіцерами запасу лав Збройних сил України у 2013 році (загалом планується скорочення 47 тисяч людей військового персоналу). Навчання у офіцерів проводитимуться двічі на тиждень, досвідом будуть ділитись фахівці центру маркетингових технологій під керівництвом завідуючої кафедри Тетяни Решетілової.

Закінчивши ознайомлюючу бесіду та побажавши успіхів і старанності у навчанні, Крістофер Штаудт поїхав з Дніпропетровська, продовживши своє тривале відрядження по іншим містам-учасникам програми.

Діана Максименко

Студентський прес-центр НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт