Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
24.09.2012

Осінній ярмарок в НГУ

Попри непевність з відключенням води у місті в Національному гірничому університеті відбувся традиційний осінній ярмарком, організований Жіночою радою. Щорічно під гаслом «Плоди нашої праці – літнім людям» представниці жіночої ради збирають кошти для допомоги тим, кому вона дуже потрібна. Кожен рік, в залежності від напливу людей та попиту на товари можна зібрати від 300 до 1000 гривень, а іноді і більше.

Наталія Георгіївна ось уже 25 років в складі Жіночої ради на ярмарку представляє «Дары садов и огородов», але цього року в неї можна придбати різноманітні квіти, розсаду. «Наприклад маленьке грошове дерево за 2 гривні – ціна невелика, але потім матимете великий прибуток, адже грошове дерево не лише прикрасить дім, але і сприятиме покращенню матеріального становища»- говорить Наталія Георгіївна.

Деякі букети можна придбати просто для покращення настрою. Оксана саме так і зробила, придбавши яскравий осінній букет гладіолусів за 12 гривень для прикрашання робочого столу. Але моральний внесок цієї покупки набагато більший.

В цьому році особливий попит мали овочі та фрукти. На ярмарку їх вибір великий - від капусти до винограду. Щодо останнього – то він розійшовся набагато швидше. Останні соковиті ягоди придбала студентка фінансово-економічного факультету Євгенія. Попри те, що сьогодні студенти все ж таки не вчаться, дівчина прийшла на ярмарку, аби своїм грошовим внеском допомогти комусь.

Благородна мета ярмарки – свідчення того, що наше суспільство не втратило бажання допомагати та піклуватись. І якщо цього року Ви не встигли придбати соковиті яблука, стиглий виноград чи яскравий букет, ласкаво просимо вже наступного відвідати осінній вернісаж, створений турботливим руками Жіночої ради!

ІАЦ НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт