Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
18.09.2012

Дебатний клуб НГУ- цікаво і пізнавально

15-16 вересня 2012 року на турбазі «Дубрава» відбулось виїзне засідання дебатного клубу НГУ, де учасники змогли не лише отримати навички з дебатування, а й чудово провести час. Захід складався з кількох частин – дебатів, тренінгів з логіки, волейболу, покеру та вечірки з шашликом. Всі ігри проходили під лозунгом: «Не вмієш – навчимо», – тому  незалежно від здібностей всі могли стати учасниками. Захід послужив початком дебатного сезону 2012-2013 років та водночас закрив сезон відпочинку та солодкого ледарства.


Дебатний клуб існує у нашому університеті вже три роки. Він проводить різноманітні заходи, що сприяють розвитку ораторських навичок, вчать праці з матеріалом, підвищують ерудицію та дають змогу поповнювати коло знайомств та інтересів. Технологія «дебати» вчить висловлювати свою думку та аргументувати її, а це в свою чергу додає переконливості словам. Члени клубу їздять на турніри та школи локального, всеукраїнського та міжнародного рівня, що проходять як на території України, так і за кордоном. Подібні клуби функціонують у ДНУ, ДДФА, ДУЕП та НМетАУ, а їх члени час від часу влаштовують спільні заходи.

Засідання зазвичай являють собою серію ігор в дебати за британським форматом дебатування, але проводяться також тренінги на різну тематику та круглі столи. Ігри та дискусії можуть бути на будь-які теми, тому кожен може знайти саме той напрям, який його найбільше цікавить.

Чекаємо у клубі всіх бажаючих! За інформацією звертайтесь за телефоном: 063-478-50-99 або пишіть на електронну пошту: glv357@i.ua

Леся  Гойчук

Засновник дебатного клубу НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт