Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
22.06.2012

Абітурієнтам НГУ- додаткові місця!

Незважаючи на загальнодержавне зменшення замовлення за напрямами економічної освіти та правознавства, НГУ отримав 5 бюджетних місць для напряму підготовки «правознавство» й 15 для «фінанси і кредит», де минулого року навчатися можна було лише на контрактній основі.

Як повідомив директор центру моніторингу знань і тестувань Національного гірничого університету Микола Одновол, цього року державне замовлення на освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра залишилось на минулорічному рівні.

CRW_3678.jpg

У порівнянні з пропозиціями, сформованими університетом у поточному році, міністерство збільшило замовлення НГУ на 65 місць. Значно збільшились обсяги держзамовлення (на 10-12%) на напрями комп’ютерного спрямування та інженерну механіку.

Обсяг прийому магістрів денної форми навчання збільшено на 4 особи, проти запропонованих університетом 281.

Щодо підготовки молодших спеціалістів в структурних підрозділах університету на базі Докучаєвського гірничого технікуму, Павлоградського технікуму та Марганецького коледжу держзамовлення отримано на рівні сформованих пропозицій.

Відповідно чинного законодавства надані обсяги держзамовлення будуть оприлюднені на наочних стендах приймальної комісії, а також на сторінці офіційного сайту НГУ Вступ до НГУ.

ІАЦ НГУ

  


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт