Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
26.03.2012

Здобутки працівників МІБО

Тетяна Павлівна Медведовська працює в Міжгалузевому інституті безперервної освіти НГУ з 1997 року. За цей час Тетяна Павлівна пропрацювала на кількох напрямах МІБО: від довузівської освіти до перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців. Протягом роботи в МІБО Тетяна Павлівна зарекомендувала себе як грамотний, талановитий, висококваліфікований та сумлінний співробітник, досвідчений організатор навчального процесу. Вона має блискучі здібності та наполегливість, які безпосередньо застосовує у своєї трудової діяльності. Т.П. Медведовську відзначає висока працездатність, наукова ерудиція, креативність мислення та відповідальність. В колективі виявила себе товариською, відкритою, готовою допомогти, порядною людиною.

У жовтні 2011 р. Медведовською Тетяною Павлівною було успішно захищено дисертаційна робота на здобуття наукового ступеня кандидат педагогічних наук в Інституті вищої освіти Національної академії педагогічних наук України на тему «Розвиток професійної підготовки гірничих інженерів в Україні (1899-2005 рр.). Вона є автором понад 20 друкованих наукових публікацій.

З точки зору доктора педагогічних наук, професора Майбороди В.К. Тетяна Павлівна є перспективним науковцем. Здійснюючи аналітичну роботу з науковим фондом з проблематики дослідження, вона виявила працездатність, прискіпливість, науковий стиль мислення, зацікавлене ставлення до педагогічних інновацій, працювала натхненно, наполегливо, виявляючи пізнавальну самостійність та творчі здібності, показала себе як самостійний творчий дослідник, зорієнтований на глибоке проникнення в сутність педагогічних процесів, продемонструвала високий рівень фахової підготовки, належний теоретичний та методичний рівень дослідницької роботи, виявила здатність самостійно ставити й вирішувати складні теоретико-методологічні проблеми та науково-практичні завдання.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт