Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
28.05.2014

«Сhicos, Сhicas... y nosotras» студенти НГУ взяли участь у зустрічі з автором підручників з іспанської мови

22 травня в Багатопрофільному навчально-реабілітаційно ресурсно-методичному центрі корекційної роботи та інклюзивного навчання Дніпропетровської обласної ради відбулася довгоочікувана он-лайн зустріч школярів і Марії Анхелес Паломіно, автора підручника '' Сhicos Сhicas '', з яким працюють учні.

Ініціатором проведення заходу виступила Альвіна Валеріївна Гаврилова, викладач кафедри перекладу Національного гірничого університету , допомагали їй Яна Акуленко і Тетяна Хахаліна, студентки третього курсу кафедри перекладу, а також Анна Юріївна Хаджі, класний керівник 5 класу.

Протягом трьох місяців нам була дана можливість підготувати учнів іспанської мови, а також перевірити і свої знання. Учні підійшли до заходу відповідально і з ентузіазмом, можливо через те, що подібного роду діяльність незвичайна для них, а тому більш цікава.
На інтерактивній зустрічі з Марією були присутні завідуюча кафедрою перекладу Тетяна Юріївна Введенська та директор школи Ірина Миколаївна Родіменко.


Школярі взяли активну участь, чому сприяла доброзичлива атмосфера заходу. Вони не тільки розповідали про себе, а й сміливо ставили запитання Марії . І на завершення учні заспівали пісні українською та іспанською мовами.
Захід сприяв формуванню всебічно і гармонійно розвиненої особистості школяра, розвив в учнях уміння творчо співпрацювати та взаємодіяти, сприяв підвищенню мотивації до вивчення іспанської мови. А для нас ця зустріч стала величезним досвідом, сподіваємося не останнім.

Акуленко Яна ,
Хахаліна Тетяна ,
студентки гр. ФО- 11 , НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт