Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
22.04.2014

Національний гірничий університет удостоєний диплома: «За активну профорієнтаційну роботу серед молоді»

10-12 квітня в Києві у приміщенні Київського палацу дітей та юнацтва відбулася щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2014» та виставка закордонних навчальних закладів „Освіта за кордоном”.

Організаторами виставок виступили Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Товариство «Знання» України.

Виставка проходила за підтримки Посольства Франції в Україні, Посольства Канади в Україні, Торгового відділу Посольства Австрії в Україні, агенції Campus France, DAAD, British Council, Гете Інституту в Україні.

Програмою виставки було передбачено проведення семінарів та «круглих столів» з проблем міжнародного співробітництва в галузі освіти та впровадження сучасних технологій, презентації вітчизняних та закордонних навчальних закладів, молодіжних програм, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді.

За результатами виставки Національний гірничий університет був нагороджений дипломом «За активну профорієнтаційну роботу среди молоді».


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт