Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

На варті спокою Вітчизни.

  23 лютого у клубі ім. капітана Грязнова відбулася урочиста зустріч с ветеранами Великої Вітчизняної війни та військової служби. Зала заповнена мужніми чоловіками у військовій формі. Сивою поволокою на волоссі закарбувалося їх бойове минуле; очі випромінюють спокійність, впевненість та рішучість. Яскравими вогниками світяться гвоздики в чоловічих руках. На обличчі – хвилююча радість. Адже сьогодні не просто їх професійне свято. Для багатьох з них День Захисника Вітчизни – один з найголовніших днів. Військова служба стала їх долею і покликанням. 

Для нашого університету це свято має особливе значення ще й тому, що з Гірничого продовжує працювати єдина на Дніпропетровщині військова кафедра. Ось уже 85 років вона випускає офіцерів запасу для сухопутних військ Збройних Сил України. Тож студенти цієї кафедри – теж винуватці свята – приймали найактивнішу участь у концерті. Як виявилося наші юнаки мають здібності не лише до військової підготовки а й до творчості. Свої таланти демонстрували Олег Задорожний, Владислав Балабанов, Петро Зубенко, Владислав Кравцов, Денис Румянцев, Руслан Віскунов.

За словами підполковника Олега Анатолійовича Клочко, чоловік – це синонім слова «мужність» і захищати – його найперший обов’язок. Ця зустріч запевнила, що з нашими захисниками ми можемо бути спокійними.

Тетяна Орєшкіна, студентський прес-центр


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт