Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
20.03.2014

Імідж сучасного вченого

Понад 26 років працює на кафедрі історії та політичної теорії доцент Геннадій Первий. Коли знайомишся з Геннадієм Леонідовичем, його прізвище спочатку сприймаєш як жартівливе прізвисько з натяком на особливий статус у колективі. За мить посміхаєшся, збагнувши що до чого. І лише через певний час усвідомлюєш, що це дійсно відповідає істині, бо така харизма передалася йому від дідів-прадідів у спадщину. 

У біографії Геннадія Леонідовича – цікаві здобутки. У 1988 р. він з відзнакою закінчив історичний факультет Московського держуніверситету, після чого за направленням прийшов працювати у Дніпропетровський гірничий інститут. Тут поступово здобував важливі життєві перемоги – захистив кандидатську дисертацію, навчався в докторантурі, суттєво піднявся кар’єрними сходинками.

 Втім для колективу кафедри історії та політичної теорії доцент Первий більш цінний своїми людськими якостями. Його поважають за інтелігентність, толерантність, розум, інтелект, харизму, почуття гумору, готовність прийти на допомогу. Спілкування з ним – суцільне задоволення, секрет якого полягає в умінні оточити співбесідників доброзичливістю і повагою, створивши сприятливу атмосферу для розкриття їх талантів.

Виваженість і розсудливість Геннадія Леонідовича разом з особливо цінними сьогодні вміннями вільно володіти англійською мовою та користуватися IT-технологіями забезпечують йому імідж сучасного вченого, який може ефективно працювати в міжнародному середовищі. І тут він підтверджує свою активну життєву позицію, адже є директором Українсько-шведського наукового центру, завідує лабораторією інформаційних методів навчання. 

І донька підхопила добрі родинні традиції. У 2013р. талановита дівчина, спортсменка Дар’я Перва відмінно закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка, отримала грант проекту ERASMUS і продовжила навчання за магістерською програмою в Португалії. 

Кафедра бажає Геннадію Леонідовичу подальших життєвих успіхів, міцного здоров’я, творчого натхнення, родинного благополуччя, а також плідної роботи на кафедрі історії та політичної теорії!  



До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт