Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
14.03.2014

Творчий подарунок студентів-менеджерів Інституту економіки НГУ

5 березня в культурно-освітньому центрі Національного гірничого університету відбувся концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню, який підготували студенти-менеджери для професорсько-викладацького складу та молоді. Це вперше така подія відбувається в рамках Інституту економіки за ініціативи викладачів кафедри менеджменту виробничої сфери.

З привітальними словами до присутніх та побажаннями всіляких гараздів та злагоди звернувся директор Інституту економіки, заслужений економіст України, д.е.н., професор Швець Василь Якович.

Ведучі концерту Заєць Юлія, Капшук Олег, Сльоткова Анастасія запросили глядацьку залу у мандрівку на потязі «Дніпропетровськ – жіноча мрія». Номери художньої самодіяльності відповідали романтичним назвам станцій: «Любов», «Вірність», Ніжність» та інші.

Студентка групи МН-11-1 Заєць Юлія читала свої вірші, написані до свята.

Ты – женщина – прекрасное создание,

Венец творения мирской всей суеты,

Твой разум чист, открытое сознанье,

Ты – сочетание ума и красоты.

Твой голос нежен и душа ранима,

Чарует милостью твой внешний вид,

Ты можешь вредной быть, невыносимой,

Но это просто твоя прихоть, без обид.

Особливе задоволення глядачі отримали від танцю у виконанні східної красуні Сабіни. Закружляли у вирії весняних сонячних променів виконавці бальних танців Грінченко К. та Малашенко Х., а також Холодний О. та Приймак Д.

Навіяли весняну легкість душевними піснями чарівні студенти: Калганова Л., Алексєєва О., Явтушенко Я., Ісаченко В., Дробаха О., Пастухова Н., Короткий Р. та Карлаш А. Усіх присутніх привітали реп-виконавці: Носенко Д. та Капшук О.

Гостей привітав завідуючий кафедри фізичного виховання та спорту, заслужений тренер України В.М. Вілянський. Після цього виступили спортсмени та інструктори збірної команди НГУ з карате.

Наприкінці концерту усі учасники дружно привітали присутніх жінок зі святом.

Інформація Інституту економіки НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт