Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Коли можливість стає реальністю: міжнародний досвід студентів Інституту економіки НГУ, прес-конференція в ІА "Новый мост"

Інститут економіки Національного гірничого університету надає своїм студентам унікальну можливість навчатися та подорожувати одночасно.  

Протягом 2011 року студенти Інституту економіки НГУ мали чудові нагоди відвідати країни Європи:

· Вони змагалися у застосуванні теоретичних знань з економіки на практиців Польщі, Латвії, Чехії та Бельгії в рамках бізнес тижнів;

· Засвоювали нові знання та практичні навички в галузі бізнес-адміністрування разом з викладачами з Канади у проекті Leader Project;

· Розвивали лідерські якості в міжнародній школі лідерства «Арго»;

· Опановували мистецтво підприємництва в літній школі у Польщі.

Досвід, отриманий у міжнародних проектах, надихнув студентів та випускників НГУ на створення власного проекту для молодих амбіційних дипломатів: 26-28 серпня 2011р. на базі НГУ було проведено першу у Дніпропетровську Модель ООН - DIPMUN 2011.

Ще одна програма, яка буде корисна для студентів це проект ТЕМПУС ECOMMIS, який реалізується в НГУ з жовтня 2011р.

Довідка:

Business weeks - серія щорічних міжнародних проектів, започаткованих провідними ВНЗ Європи. Метою проектів є обмін досвідом, спільна командна робота студентів з різних країн, розвиток практичних знань в області маркетингу, фінансів, PR, teambuilding, управління проектами, а також ознайомлення з культурою європейських країн.

DIPMUN (Dniporpetrovsk International Program Model United Nation) - це перша в Дніпропетровську Модель ООН, яку було створено випускниками та студентами НГУ. Модель ООН (MUN) - автентична симуляція роботи головних органів Організації Об’єднаних Націй. Під час роботи конференції кожен учасник стає на місце реального представника країни в ООН, виступаючи за усіма правилами реальної організації від імені обраної країни. Наприкінці делегати розробляють резолюцію за зразком резолюцій ООН.

LeaderProject- спільний проект Інституту економіки НГУ і Школи бізнесу Ричард Айві Університету Західного Онтаріо з управління підприємницькою діяльністю. Викладачі з Канади проводять заняття зі студентами економічних спеціальностей ДВНЗ «НГУ» протягом двох тижнів англійською мовою, навчають основним діловим концепціям та схемам прийняття рішень за допомогою методу рейсового методу.

Міжнародна школа лідерства «Арго». Проект проводиться сумісно Інститутом економіки та Вроцлавською Вищою Банківською школою (WSB). Натхненником і організатором школи є професор О.І. Шаров, директор Інституту економіки, який прагнув розвинути лідерські риси та творчі здібності студентів, навчити їх основами командної роботи.

Літня школа підприємництва у Польщі. Ще один успішний проект заснований НГУ сумісно з WSB. Школа надає студентам України та Польщі можливість співпрацювати в інтернаціональних командах, разом знаходити вирішення різних проблем, які виникають в ході бізнес-симуляцій А також школа – це обмін досвідом, обмін культурою, можливість зрозуміти різні точки у сфері менеджменту та соціального життя.

Проект ТЕМПУС ECOMMIS «Дворівнева навчальна програма з електронної комерції для потреб інформаційного суспільства Росії, України, Ізраїлю» спрямований на реформування системи підготовки бакалаврів та магістрів галузі електронної комерції. Проект фінансується Європейською комісією та є результатом роботи науковців Інституті економіки ДВНЗ «НГУ» у складі консорціуму ВНЗ та організацій Європи.

Координатор проектів Тюхменьова Ксенія +38097-936-28-69, tyukhmeneva@gmail.com


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт