Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
09.03.2011

Весняні дуети гірничого університету

nf_110117_1.jpg

nf_110117_2.jpg

nf_110125_3.jpg

Сонячний, але ще морозяний четвертий березневий день. На противагу погоді невимовним теплом він наповнив серця усіх присутніх у залі культурно-освітнього центру НГУ. Щиро потурбувалися про це директор КОЦ Наталя Василівна Луценко і голова жіночої ради Любов Геннадіївна Блохіна. Завдяки їх натхненню і копіткій праці на сцені на честь жіночої половини колективу – сюрприз за сюрпризом. Виявляється, наші серйозні доценти і співробітники можуть бути вражаюче артистичними, милими і співучими.

Організаторам концерту прийшла чудова ідея - показати гармонію життя саме у виконанні пісень дуетом. Неначе різнобарвний букет прикрасив будні, приніс добрий настрій. І перші дві квітки до нього - від доцентів Марини Пашкевич і Михайла Зєнкіна (вони ж і чудові ведучі). Далі гарячими оплесками зал вітав ретро-пісню «На том же месте, в тот же час» у виконанні інспектора ректорату Антоніни Дибріної зі своїм колишнім викладачем доцентом Миколою Балабаном. Хвилююче прозвучали голоси співробітниці гуртожитку №2 Галини Браташ і доцента Михайла Дорошенка у народному творі «Тихо на морі». А коли співали методист МІБО Наталя Ключникова і старший викладач військової кафедри Олег Клочко, то від сумної історії нещасливого кохання «небо плакало». Розвеселили глядачів асистенти кафедри геодезії Олександр Янкін і Артем Шуліченко своєю інтерпретацією «Uno, uno momento». Чудово виконали й інсценували відому італійську пісню «Фелічіта» асистенти Аліна Зазимок та Юрій Бучавий. І на закінчення- три квітки до букету талантів НГУ вже знайомих Олександра Янкіна і Артема Шуліченка з чарівною Інгою Пискуновою.

До свята весни приготували свої подарунки Тетяна Журавльова (вишивка) і методист Людмила Шумельчик (вироби у стилі декупаж). Подарунки від профкому вручив нашим дорогим колегам його голова Валерій Сало.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт