Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
10.12.2013

Журнал «Країна знань» запрошує до співробітництва

З 2001 року в Україні виходить науково-популярний журнал українською мовою «Країна знань», а з 2007 року цей журнал видається також російською мовою як «Страна знаний».


Журнал розрахований на учнів 7-11 класів, студентів, вчителів, викладачів, батьків та всіх тих, хто цікавиться науково-популярною літературою.

Засновником та видавцем журналу є громадська організація «Науково-освітня спілка «Майбутнє». Головний редактор журналу – Бєлих Тамара Василівна.

У журналі в доступній формі представлено цікаві статті за рубриками: фізика, радіофізика, математика, кібернетика, астрономія, хімія, біологія, світ рослин, географія, геологія, археологія, екологія, філософія, історія світової культури, музеї України, життя видатних людей, проблеми навчання, питання до психолога, роботи Малої академії наук, задачі для допитливих, та інші. Певно, немає такої галузі знань, яка б не була тут представлена.

Журнал запрошує студентів, аспірантів, науковців і науково-педагогічних працівників виступити авторами науково-популярних статей і матеріалів.

Редакційна колегія журналу приймає на розгляд оригінальні статті, які відповідають загальній спрямованості журналу.

Деталі оформлення статей можна знайти за адресою журналу 

 


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт