Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
28.11.2013

Національний гірничий університет став першим і єдиним вищим навчальним закладом України, прийнятим до міжнародної рейтингової організації IREG Observatory

Генеральна Асамблея IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence прийняла рішення про надання членства Національному гірничому університетові у міжнародній рейтинговій організації, - повідомляють наші партнери з Центру міжнародних проектів «Євроосвіта» і джерела з Брюсселю та Варшави. 

Рішення було прийнято одноголосно 25 листопада 2013 року і є свідченням визнання міжнародною академічною спільнотою високого рівня освітніх та наукових здобутків Національного гірничого університету. Серед членів організації IREG провідні світові рейтингові агенції та університети Європи, Азії та Росії. Національний гірничий університет став першим і єдиним вищим навчальним закладом з України, який став членом IREG.

IREG Observatory є міжнародною неприбутковою організацією, яка була створена у 2009 році та об’єднала рейтингові організації, такі як QS, Shanghai Ranking Consultancy, US News and World Report, Центр міжнародних проектів «Євроосвіта» НДІ прикладних інформаційних технологій тощо і провідні університети, серед яких Краківський Ягеллонський університет, Московський державний університет ім. М. Ломоносова, Санкт-Петербурзький державний університет з метою сприяння інтернаціоналізації вищої освіти, посилення позицій університетів у міжнародних академічних рейтингах та поглиблення інтеграції у трикутнику «освіта-бізнес-інновації».

ІАЦ НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт