Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
30.08.2021

Розвиваємо програму дуальної освіти у Дніпровській політехніці!

Формування висококваліфікованих кадрів відповідно до реальних потреб підприємств високотехнологічного бізнесу – одне з найважливіших завдань сучасної системи освіти.

Серед пріоритетів НТУ "Дніпровська політехніка" – постійний розвиток співпраці з галузевими роботодавцями та їх активне залучення до навчального процесу. Це дозволяє актуалізувати освітній контент та підготувати потужне кадрове забезпечення для реальних секторів виробництва!

Сьогодні, 30 серпня, ректор НТУ «Дніпровська політехніка», фахівці факультету будівництва, координатор дуального навчання нашого університету зустрілися з керівництвом будівельної компанії "АСКА-Девелопмент". Вони підписали угоду про співпрацю з дуальної форми здобуття вищої освіти.
 
 

Завдяки взаємодії з високотехнологічним бізнесом за дуальною формою навчання, студенти та випускники Дніпровської політехніки отримують одночасно теоретичні й практичні компетентності. Уже під час навчання в університеті вони мають чудову можливість поєднувати заняття в аудиторіях та працевлаштування на підприємстві.

Щиро дякуємо нашим роботодавцям-партнерам за довіру та вагомий внесок у розвиток сучасної інноваційної системи освіти.


Пресцентр за інформацією факультету будівництва НТУ "Дніпровська політехніка"


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт