Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
16.07.2021

Студенти Дніпровської політехніки - переможці конкурсу інженерних проєктів!


Практична підготовка майбутнього фахівця – обов’язкова для його успішного кар’єрного зросту, і підтримку промислових підприємств тут складно переоцінити. Вже другий рік поспіль студенти Дніпровської політехніки беруть участь у конкурсі інженерних проєктів від компанії «Донецьксталь».

В межах конкурсу студенти кафедри конструювання, технічної естетики і дизайну та електроенергетики НТУ “Дніпровська політехніка” разом зі своїми колегами з ДонНТУ провели дослідження та віднайшли інженерні рішення для подальшої реалізації на підприємствах компанії «Донецьксталь».

photo_2021-07-15_18-16-57.jpg

photo_2021-07-15_18-18-28.jpg

Після публічного захисту проєктів студенти кафедри КТЕД посіли І та ІІ місце:

· Мирний Олексій зайняв I місце та отримав сертифікат на 40 000 грн за проєкт "Розробка систем керування запасами". Ментор від НТУ "Дніпровська політехніка" - доцент кафедри КТЕД Федоряченко С.О., ментор від компанії «Донецьксталь» - Гончаренко С.В.;

· Горохова Аліна, Вишневецький Владислав та Бологін Єгор посіли ІІ місце та отримали сертифікат на 30 000 грн за проєкт на тему “Підвищення герметичності підшипникових вузлів стрічкових фільтрпресів”. Ментор від НТУ "Дніпровська політехніка" - завідуючий кафедри КТЕД Зіборов К.А. та доцент Мацюк І. М., ментор від «Донецьксталь» - Іщенко І.О.

photo_2021-07-15_16-28-47.jpg

Висловлюємо щиру подяку генеральному директору компанії «Донецьксталь» Костянтину Вялому, директорам структурних підрозділів компанії, менторам студентів-учасників та членам журі за підтримку й зміцнення інженерної освіти в Україні!

Окрема вдячність організаційному комітету на чолі із директором з персоналу та соціальним питанням Степаненко С.П., Олені Беліковій та Юлії Снегирь.

"Молодь відкриває нам очі, - каже комерційний директор ПРАТ «Донецьксталь» Олексій Клімашевський. - Їхнє бачення не обмежене і вони можуть свіжим поглядом оцінити те, що випускають з уваги навіть профільні спеціалісти".

"Отримані у конкурсі результати надзвичайно цінні, вони однозначно увійдуть у навчальну програму", - впевнений доцент кафедри КТЕД Сергій Федоряченко.


Пресцентр НТУ "Дніпровська політехніка" за матеріалами завідувача кафедри конструювання, технічної естетики і дизайну К.А. Зіборова


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт