Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
13.07.2021

IV Міжнародна вугільна конференція "Вугільні регіони України: справедлива трансформація та видобуток вугілля. Український та міжнародний досвід"

Світ поступово відмовляється від традиційних джерел енергії. НТУ "Дніпровська політехніка" слідкує за глобальними процесами й активно бере в них участь. Наш університет став співорганізатором IV Міжнародної вугільної конференції "Вугільні регіони України: справедлива трансформація та видобуток вугілля. Український та міжнародний досвід". Вона пройшла у Києві.

В університетську делегацію увійшли: ректор Олександр Азюковський, голова Вченої ради Геннадій Півняк, проректор з перспективного розвитку Микола Трегуб та завідувач кафедри гірничої інженерії та освіти Володимир Бондаренко. У І панельній дискусії "Досягнення вуглецевої нейтральності та можливості для вугільних громад" взяв участь Володимир Бондаренко. Олександр Азюковський і Геннадій Півняк виступили під час роботи ІІ секції "Вуглевидобуток в умовах "зеленого енергетичного переходу".
   
 

Участь у конференції Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, Міністра розвитку громад і територій України Олексія Чернишова, генерального директора ТОВ "ДТЕК" Максима Тімченка, генерального директора "ДТЕК Енерго" Ільдара Салєєва свідчить про те, що питання декарбонізації, зміни клімату і сталого розвитку - у фокусі уваги держави, а це гарний сигнал майбутніх структурних змін в Україні.

Пресцентр НТУ "Дніпровська політехніка"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт