Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
02.07.2021

Співпраця Дніпровської політехніки з компанією Прогрестех-Україна

Минулого року НТУ "Дніпровська політехніка" став партнером компанії Прогрестех-Україна в реалізації освітніх і навчальних програм. Серед партнерів цієї компанії провідні українські університети, зокрема Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського".
Компанія Прогрестех-Україна заснована провайдером інтелектуальних сервісів PT-Americas (Х'юстон, штат Техас, США). Вона розробляє інженерні та ІТ рішення для підприємств високотехнологічних секторів економіки. Прогрестех-Україна – найбільший у Східній Європі постачальник послуг для компанії Boeing.

У лютому-травні 2021 року компанія Прогрестех-Україна провела курси з підготовки до професійної інженерної роботи для студентів 11 провідних університетів України. Вони пройшли за ініціативи декана факультету інформаційних технологій НТУ "Дніпровська політехніка", професора Михайла Алексєєва; координатора програми співпраці з компанією, завідувача кафедри безпеки інформації та телекомунікацій, професора Валерії Корнієнко; завідувачки кафедри програмного забезпечення комп’ютерних систем Ірини Удовик.
 
У курсах взяли участь 90 студентів факультету інформаційних технологій Дніпровської політехніки, а це – 28% від загальної кількості учасників курсів.

Від компанії програму Прогрестех-Україна курують – головний представник, старший науковий співробітник Олександр Згуровський, завідувач кафедри програмних систем і технологій Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Олексій Бичков .

Платформа дистанційного навчання дала змогу реалізувати низку інтерактивних комунікацій: лекції та консультації з опцією зворотного зв’язку з викладачем, практичні заняття у форматі як індивідуальної, так і командної роботи над завданнями, онлайн тестування й оцінювання якості підготовки слухачів.

Експеримент виявився напрочуд успішним. Результати тестів і співбесід підтвердили високий рівень знань і навичок наших студентів.
Прогрестех-Україна сертифікувала всіх 90 студентів факультету. З них 9 студентів отримали призи за найкращі результати.


За інформацією кафедри програмного забезпечення комп’ютерних систем НТУ "Дніпровська політехніка"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт