Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
02.07.2021

Студентська практика на високотехнологічних підприємствах регіону

Першокурсники повної та скороченої форми навчання освітньої програми "Біотехнічне та медичне матеріалознавство" НТУ "Дніпровська політехніка" (спеціальність 132 «Матеріалознавство»), в межах навчальної практики разом з викладачами кафедри будівельної, теоретичної та прикладної механіки відвідали високотехнологічне підприємство з виробництва дентальних імплантатів Bauer`s Implants, що виготовляються на заводі ABM Technology у Дніпрі.
 
 
Сьогодні ABM Technology входить у рейтинги найсучасніших й інноваційних заводів України даного профілю у світі. Ми побачили високоточне обладнання для виготовлення зубних імплантатів HELIX та наочно ознайомилися з технологією їхнього виробництва. Переконалися у практичній цінності наукових розробок у галузі сучасного матеріалознавства та біомедичної інженерії. На цьому підприємстві вже працюють кілька наших випускників, що підтверджує високий рівень підготовки фахівців в університеті та їх затребуваність на ринку праці.

За програмою практики студенти також відвідали сучасну стоматологічну клініку Amel Dental Smart світового рівня, що є найбільшою у Європі. Вони ознайомилися з передовими методами діагностики, лікування, протезування та імплантології з використанням найкращого сьогодні високотехнологічного діагностичного, медичного і стоматологічного обладнання.
Саме у нашому університеті запровадили нову освітню програму "Біотехнічне та медичне матеріалознавство", розроблену за світовими тенденціями створення біотехнічних систем і медичної техніки. Розробка матеріалів біотехнічного й медичного призначення, виробів з них та медичної техніки, а також наукоємних біомедичних технологій - один з основних напрямів економічної політики розвинених країн.
 
 


За інформацією кафедри будівельної, теоретичної та прикладної механіки НТУ "Дніпровська політехніка"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт