Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
16.06.2021

Студентам-міжнародникам провели екскурсію по ДніпроОДА та розповіли про роботу держслужбовців

Студенти «Дніпровської політехніки» - в облдержадміністрації. Стартувала навчально-ознайомча практика студентів спеціальності "Міжнародні економічні відносини" (керівник практики Литвин Марина). Дізналися більше про роботу держслужбовців та зазирнули у різні куточки адмінбудівлі. 
4.jpg
Екскурсію для молоді провів начальник управління зовнішньоекономічної діяльності Дніпропетровської ОДА Олександр Ракша. «До нас завітали студенти, які вивчають міжнародні відносини. Розповіли їм про роботу облдержадміністрації. Акцент – на зовнішньоекономічній діяльності. А вона у нас активна. Адже Дніпропетровщина дуже велика. За розмірами її можна прирівняти до деяких європейських країн», – сказав Олександр Ракша. 
1.jpg
Перша «зупинка» екскурсії – кругла зала. Студентам розказали про співпрацю облдержадміністрації з іншими гілками влади. А ще – як проходять візити іноземних делегацій, міжнародні форуми та зустрічі. 
олександрова.jpg
«Гадала, що держслужбовці дуже серйозні. Але очікування та реальність не збіглися. Виявилось, що це звичайні люди, з якими можна просто поспілкуватися», – поділилася студентка факультету менеджменту Юлія Олександрова.

Хлопці та дівчата побували у великій залі на 300 місць. Саме там проходять наради та зібрання, творчі зустрічі й презентації. Відвідали й залу засідань голови Дніпропетровської ОДА. 
поколодна.jpg
«Вже була в облдержадміністрації на брейн-рингу до Дня Європи. Але сьогодні вперше побувала тут на екскурсії. Хотілося побачити «залаштунки» роботи. Було дуже цікаво», – сказала студентка Світлана Поколодна. 
зображення_viber_2021-06-15_17-49-46.jpg
9.jpg
зображення_viber_2021-06-15_17-50-16.jpg

Щиро дякуємо начальнику Управління зовнішньоекономічної діяльності ДніпроОДА Олександру Ракші за захоплюючу інноваційну лекцію-екскурсію про професійне майбутнє економістів-міжнародників!

Пресцентр НТУ "Дніпровська політехніка" за матеріалами департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт