Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
14.06.2021

Нове партнерство

У п'ятницю, 11 червня, керівництво НТУ "Дніпровська політехніка" зустрілося з представниками Yalantis: Едуардом Баєвим - Director of Software Development Office та Єгором Божком - Educational project specialist. Вони обговорили подальші варіанти співпраці й підписали Меморандум про співробітництво. 
IMG_9920.JPG
У планах багато спільної роботи. Зокрема, це проведення "Yalantis open day" та створення нових локацій на базі Політехніки. А ще профільні лекції, вебінари та курси для наших викладачів і студентів. Все це дозволить консолідувати зусилля в формуванні сприятливого середовища для розвитку майбутніх IT спеціалістів
IMG_9923.JPG
Сервісна IT компанія Yalantis з 2008 року розробляє комплексні технологічні рішення для всіх платформ (мобільних додатків і веб-платформ) та працює з проєктами зі сфери нерухомості, медичної галузі, фінтеху, ланцюгів постачань, телекому Європи, США та Азії. 
IMG_9942.JPG
Сьогодні Yalantis налічує понад 370 людей, які співпрацюють із R&D центрів у Дніпрі та Києві, а також із різних куточків України. Компанія розвиває освітній напрямок вже понад 6 років: проводить безплатні школи з розробки та менеджменту, організовує мітапи та воркшопи для обміну знаннями, підтримує розвиток ІТ спільноти в Україні. 

Пресцентр НТУ "Дніпровська політехніка" 
Фото - Костянтин Осінній, кіноцентр "Юність"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт