Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
29.05.2021

Представники Дніпровської політехніки на офіційному прийомі Надзвичайного та Повноважного Посла Азербайджанської Республіки в Україні

28 травня відбувся офіційний прийом Надзвичайного та Повноважного Посла Азербайджанської Республіки в Україні Ельміри Ахундової. Він пройшов у Києві з нагоди святкування 103 річниці заснування Азербайджанської Демократичної Республіки. Пані Посол особисто запросила на офіційний прийом представників НТУ "Дніпровська політехніка" Олександра Азюковського та Геннадія Оніщенка. Ще один привід для зустрічі з пані Послом – співробітництво між Посольством Азербайджанської Республіки та Дніпровською політехнікою.


Цей захід відвідали люди з різних сфер, зокрема, представники Верховної Ради, Київради, посольств інших держав, університетів, а також заступники міністрів різних відомств України. Вдалося налагодити ділові зв'язки, які допоможуть у розвитку міжнародної діяльності нашого університету.

До речі, незабаром у Дніпровській політехніці пройде відкриття Українсько-Азербайджанського культурно-ділового центру. Його відвідає Надзвичайний та Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні Ельміра Ахундова. Слідкуйте за нашими новинами.


Пресцентр НТУ "Дніпровська політехніка"
 

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт