Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
21.05.2021

Успішне партнерство

НТУ "Дніпровська політехніка" активно бере участь у проєктах з підвищення навичок і кваліфікації фахівців зі сфери освіти. Наш університет став партнером проєкту «Онлайн-освіта як інструмент розвитку громади», що проходить з 1 січня по 30 травня 2021 року.

Проєкт спрямований на розвиток і методологічну підтримку цифровізації для громадських організацій, а також  навчальних закладів Дніпропетровської області. Для вдосконалення знань стосовно інтернет-інструментів та отримання навичок цифрової роботи обрали 20 представників громадських організацій і університетів.

Тренери цього проєкту, Неля Лебідь та Юлія Бреус, розробили програму тренінгу та забезпечили підтримку учасників під час їх навчання й проведення локальних заходів.

Проєкт проходив у чотири етапи: опитування, триденний онлайн-тренінг «Цифрові інструменти та методи фасилітації в роботі з молоддю», що поєднав у собі методи фасилітації у цифровому світі та створення простору для онлайн-освіти, локальну діяльність учасників, створення методичного посібника.

У результаті проєкту представники організацій здобули навички та знання щодо роботи з молоддю в цифровому середовищі.  Вони також отримали корисний інструментарій для своєї діяльності. Навчання учасників стало мультиплікатором отриманих навичок в їх організаціях і громадах.

В межах проєкту «Онлайн-освіта як інструмент розвитку громади» створили посібник «Онлайн-заняття для молоді: від старту до фінішу». Його основна ідея – створення методичної підтримки представників громадських організацій і навчальних закладів Дніпропетровської області в процесі реалізації онлайн-освіти. Посібник розроблений відповідно до потреб учасників та з використанням результатів проведених місцевих заходів. Він допоможе викладачам зробити навчання онлайн інтерактивним і цікавим. Також залучити до навчання усіх учасників заняття та спонукати їх до активної взаємодії з викладачем і між собою.

Посібник можна звантажити за посиланням

Проєкт реалізовувався за координації ГО «Розвиток та ініціатива» в партнерстві з Дніпровською політехнікою за підтримки Європейського Союзу та програми «COVID-19: Civil Society Resilience and Sustainability» від Black Sea Trust for Regional Cooperation.

Відділ міжнародних проєктів НТУ "Дніпровська політехніка"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт