Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
17.05.2021

Важлива зустріч

Міжнародна діяльність – один із важливих напрямів роботи Українсько-німецького культурного Центру НТУ "Дніпровська політехніка ". Центр активно співпрацює з такими відомими міжнародними організаціями: Генеральне консульство ФРН в Україні, Австрійський культурний форум, Німецька служба академічних обмінів ДААД, Фонд імені Роберта Боша.

Уже багато років основний партнер Центру – Goethe-Institut. Перший договір про співпрацю між УНКЦ і Goethe-Institut підписали ще у 2000 році. Зараз Центр уже тричі акредитований партнером Goethe-Institut в Україні.

15 травня Українсько-німецький культурний Центр нашого університету відвідав директор Goethe-Institut в Україні пан Фабіан Мюльталер. Такий візит свідчить про активну і успішну співпрацю.

До зустрічі долучилися: проректор з міжнародних зв’язків О.М. Шашенко, директор УНКЦ І.А. Яременко, методист Центру С.В. Маркіна. Вони обговорили питання стосовно подальшої співпраці між НТУ «Дніпровська політехніка» та УНКЦ і Goethe-Institut в Україні. Учасники зустрічі приділили особливу увагу можливості участі НТУ «Дніпровська політехніка» та УНКЦ у створенні регіональних структур для реалізації культурних проєктів Goethe-Institut в м.Дніпро.


Українсько-німецький культурний Центр НТУ "Дніпровська політехніка "
Фото - кіноцентр "Юність" НТУ "Дніпровська політехніка" 


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт