Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
12.04.2021

Командне досягнення освітян НТУ «Дніпровська політехніка»!

Командне досягнення освітян НТУ «Дніпровська політехніка» – завідувач кафедри програмного забезпечення комп’ютерних систем Ірина Удовик, завідувач кафедри маркетингу Сергій Касян й доцент кафедри економічної теорії та міжнародних економічних відносин Марина Литвин отримали сертифікати про підвищення кваліфікації «Акредитація освітніх програм третього рівня. Дослідницька доброчесність»

Організаторами програми підвищення кваліфікації стали Благодійний фонд «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики», Рада молодих учених при МОНУ та Громадська організація «Інноваційний університет». Програма орієнтована на наукових та науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти й наукових установ України. 
172224322_3397386417027525_986762162662558793_n.jpg
Захід містив у собі ознайомлення з основними моделями та кращими практиками докторської підготовки в Європейському просторі вищої освіти та країнах Північної Америки; поглиблення професійних компетентностей наукових та науково-педагогічних працівників у застосуванні у своїй науковій та викладацькій діяльності принципів дослідницької доброчесності; ознайомлення з інноваційним досвідом та новітніми технологіями у сфері акредитації та оцінювання освітніх програм третього рівня вищої освіти; підвищення рівня професійної компетентності для ефективної роботи в умовах гібридної дистанційної моделі організації навчання з урахуванням основних тенденцій та сучасної державної освітньої політики та завдань розвитку Європейського простору вищої освіти та наукового дослідження. 
171371023_3397386413694192_2308058475741073556_n.jpg
Метою програми став розвиток складових професійних компетентностей педагогічних та науково-педагогічних працівників щодо реалізації вимог Державного стандарту вищої освіти України

За результатами програми підвищення кваліфікації в НТУ «Дніпровська політехніка» проведено низку науково-методичних заходів, а саме: 
Марина Литвин провела семінар-тренінг «Акредитація освітніх програм третього рівня вищої освіти: досвід 29 Галузевої експертної ради» для гарантів, наукових керівників, членів проєктних груп ОНП. 
Сергій Касян виступив спікером на вебінарі «Особливості акредитації освітніх програм здобувачів PhD. Засади і комунікаційне забезпечення академічної і дослідницької доброчесності» для проєктних груп і гарантів бакалаврських і магістерських програм. 
Ірина Удовик провела для гарантів ОНП третього рівня семінар-тренінг «Дослідницька доброчесність».

Пресцентр НТУ "Дніпровська політехніка"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт