Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
23.02.2021

Дуальна форма навчання з ДТЕК «Дніпровські електромережі»

НТУ "Дніпровська політехніка" успішно впроваджує елементи дуальної освіти й співпрацює з провідними підприємствами високотехнологічного бізнесу нашого регіону.

Сьогодні, 23 лютого, третьокурсники спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» зустрілися з представниками компанії ДТЕК «Дніпровські електромережі» на базі кафедри електроенергетики НТУ "Дніпровська політехніка".


Керівник Центру підготовки і розвитку персоналу ДТЕК «Дніпровські електромережі» В.А. Бондаренко та головний фахівець відповідного підрозділу Т.В. Надрега презентували перспективи поєднання навчання в університеті та працевлаштування за фахом в ДТЕК у форматі дуальної системи здобуття освіти. Дніпровська політехніка бере участь у відповідному пілотному проєкті з дуальної системи освіти.

 
 

Студентів Політехніки привітав і підтримав перший проректор університету Олександр Азюковський. Він розповів про важливість отримання практичного досвіду на провідних підприємствах для фахового становлення студентів.

 
Завдяки такій співпраці наші студенти відчувають підтримку від Дніпровської політехніки та надійних роботодавців.


За інформацією кафедри електроенергетики НТУ "Дніпровська політехніка" 
Фото - кіноцентр "Юність" НТУ "Дніпровська політехніка"


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт