Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
06.10.2020

Презентація виставки світлин з програми Erasmus+ Молодь 2014-2020

30 вересня в НТУ «Дніпровська політехніка» презентували виставку світлин з програми Erasmus+ Молодь 2014-2020. Вона присвячена закінченню чергового семирічного циклу програм Erasmus+. Дніпро став одним із шести міст України, в якому інсталюють мандрівну фотовиставку. 
3.jpg
До неї увійшли 40 світлин з проєктів Erasmus+ Молодь та Європейський корпус солідарності. Усі зацікавлені могли переглянути виставку протягом десяти днів в івент-центрі «Колібрі» Дніпровської політехніки

Захід організовував Інформаційний центр Erasmus+ Молодь та Європейський корпус солідарності в Україні у партнерстві з Дніпровською політехнікою та НКО «Розвиток та ініціатива»
2.jpg
До вітального слова запросили першого проректора Олександра Азюковського та проректора з перспективного розвитку Миколу Трегуба. Вони зазначили про важливість програми Erasmus+ Молодь для сучасних студентів.

Представниця відділу міжнародної академічної мобільності НТУ «Дніпровська політехніка» Євгенія Косарєва розповіла про ідею та мету виставки, а ще поділилася планами програми на 2021-2027 роки

Захід проходив у режимі онлайн. Усі охочі можуть переглянути трансляцію за посиланням: https://www.facebook.com/projects.nmu.org.ua/videos/705359706851782/. Під час презентації спікери розповіли про можливості програми Erasmus+ Молодь і проєкти, які реалізуються за цим напрямом. 
1.jpg
Студентки та активні учасниці програми Ксенія Шепотько і Єлизавета Антоненко поділилися своїм досвідом, враженнями та цінними порадами. Координатор відділу міжнародних проєктів Дніпровської політехніки Леся Дорошенко розповіла про проєкти Erasmus+KA2: Розвиток потенціалу молоді. Спікерка також представила результати та плани на майбутнє за проєктом «FUTURE. Shaping the diverse future in community -Wide dialogue to create and methodologically support a network for involving migrant youth into civic society». Він здійснюється за координації Дніпровської політехніки. Також поговорили про проєкт «Voluntary youth work recognition for employability», який реалізується ГО «Social&Youth Workers» у партнерстві з нашим університетом. 
1.1.jpg
Дякуємо організаторам презентації – відділу міжнародних проєктів НТУ «Дніпровська політехніка» та спікерам! 

За інформацією відділу міжнародних проєктів НТУ «Дніпровська політехніка» 
Фото – кіностудія «Юність»

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт