Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
25.09.2020

Навчання в умовах карантину з 28 вересня 2020 року

У зв’язку з віднесенням з 28 вересня 2020 року м. Дніпро Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій до «жовтої зони», наявності випадків самоізоляції викладачів та здобувачів вищої освіти, з метою вжиття та реалізації заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та відповідно до рішення Вченої ради університету частина курсів переведена на навчання у дистанційному режимі.

Освітній процес зі здобувачами вищої освіти 1-го курсу бакалаврату (нормативний та скорочений терміни навчання), 2-го курсу бакалаврату (нормативний термін навчання) та 1-го курсу магістратури буде проводитись згідно з графіком навчального процесу в змішаному форматі до 11 жовтня 2020 року, з 12 жовтня 2020 року – в дистанційному.

У випадку необхідності забезпечення опанування елементів освітньої програми (навчального плану) дозволяється проведення очних занять з врахуванням чинних на поточний час протиепідемічних обмежень.

  

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт