Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
15.11.2013

Національний гірничий університет вступає в міжнародну організацію IREG Observatory , яка об'єднує найбільш відомі провідні університети світу та громадські організації ( ВІДЕО)

14 листопада у медіа- центрі «Днепр Пост» відбулася прес - конференція у якій взяли участь голова організаційного комітету «Рейтингу ВНЗ «Топ - 200 Україна», член виконавчого комітету IREG Observatory Олеся Вікторівна Ліновицька, прес - секретар організаційного комітету «Рейтингу ВНЗ Топ - 200 Україна» Ігор Васильович Михайленко

 Центр міжнародних проектів  «Євроосвіта»  був створений у 2003 році за ініціативи та підтримки Науково дослідного інституту прикладних інформаційних технологій Кібернетичного центру НАН України. Одним з найбільш відомих проектів, який реалізується Центром спільно з міжнародним тижневиком»     «Дзеркало тижня», є щорічне формування рейтингу 200 найкращих вітчизняних вузів «Топ- 200 Україна» на основі застосування Берлінських принципів рейтингування вузів, залучення міжнародної експертизи і методик рейтингової оцінки, рекомендованих Спостережною радою IREG

Олеся Ліновицька зазначила, що візит делегації приурочений до вступу Національного гірничого університету в міжнародну організацію IREG Observatory, яка об'єднує найбільш відомих фахівців з рейтингування університетів і світові рейтингові організації, провідні університети світу та громадські організації, що сприяють формуванню спільного європейського освітнього простору, розвитку та впровадженню стандартів якості та розвивають міжнародні освітньо - наукові проекти. 

Крім того, гості ознайомились з досягненнями Національного гірничого університету в галузі викладання та наукових досліджень, міжнародної активності та забезпеченні якості освіти, завдяки яким університет стабільно входить в десятку кращих вітчизняних вузів України протягом останніх трьох років в рейтингу  «Топ- 200 Україна». 

Як зазначив прес -секретар організаційного комітету «Рейтингу ВНЗ «Топ - 200 Україна» Ігор Михайленко «Національний гірничий університет стане першим членом цієї авторитетної світової організації серед українських вузів. Завдяки зусиллям учасників IREG стандарти якості освіти будуть поліпшуватися. Ми зробимо все, щоб представити Україну у міжнародному освітньому просторі, як країну, яка є флагманом європейської освіти.

Організація IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence (Міжнародна обсерваторія з академічних рейтингів та кваліфікацій ) - була створена в 2009 році, її штаб - квартира знаходиться в Брюсселі ( Бельгія ), а секретаріат - у м. Варшава ( Польща). 


За матеріалами ІА «Днепр Пост»


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт