Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
03.03.2020

Акредитація освітньо-наукової програми «Ресурсозбереження в гірничо-металургійному комплексі»

У Дніпровській політехніці розпочала роботу експертна група Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Вона проводить акредитаційну експертизу освітньої-наукової програми «Ресурсозбереження в гірничо-металургійному комплексі» спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища».

Члени експертної групи зустрілися з керівництвом нашого університету ректором Г.Г. Півняком, проректором з навчальної роботи Ю.Т. Хоменко, проректором з перспективного розвитку М.В. Трегубом, а також з гарантом програми А.В. Павличенком. Вони поговорили про сучасний стан і перспективи розвитку системи забезпечення якості вищої освіти в університеті та в Навчально-науковому інституті природокористування Дніпровської політехніки, де реалізується відповідна освітня програма. 

Під час зустрічі обговорили досягнення і плани Дніпровської політехніки у сфері залучення роботодавців для покращення матеріально-технічного забезпечення університету, створення нових сучасних лабораторій і комплексів. Також розмовляли про досягнення й перспективні напрямки міжнародного співробітництва з метою підвищення ефективності професійної підготовки студентів і стажування викладачів.



ІАЦ НТУ "Дніпровська політехніка", 
Артем Павличенко, завідувач кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища
Фото - кіностудія "Юність"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт