Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
13.12.2019

КОНЦЕПЦІЯ SMART GRID в умовах розподільчих мереж України

Професійна викладацька діяльність у закладах вищої освіти – важливий аспект для успішного фахового виховання молоді. 
79097986_953310291718935_7390244849204592640_o.jpg
В наш час темпи розвитку науково-технічного прогресу надто стрімкі. Ось чому виникає необхідність постійного професійного самовдосконалення і підтримки зв'язку з виробництвом перед професорсько-викладацьким складом університетів. 

Реалізація такого підходу з актуалізацією оновлення профільних дисциплін сучасними кейсами – запорука затребуваності роботи лектора серед студентів. Молоді фахівці мають чудову можливість отримати якісну підготовку в закладі вищої освіти та закріпити знання на робочому місці. 

Саме за таким принципом працюють викладачі НТУ «Дніпровська політехніка»

Сьогодні, 13 грудня, провідний викладач кафедри електроенергетики, доцент Дніпровської політехніки Юрій Папаїка провів лекцію на тему «КОНЦЕПЦІЯ SMART GRID в умовах розподільчих мереж України». Вона відбулася в межах семінару присвяченому проблематиці за відповідним напрямом для профільних спеціалістів в галузі електроенергетики, наших партнерівкомпанії ДТЕК «Дніпровські електромережі»

Фахова дискусія між учасниками заходу, важливі питання та вичерпні відповіді залишили приємне враження від професійного рівня сучасного викладача і високої якості надання освітніх послуг в НТУ «Дніпровська політехніка». Завдяки таким заходам ми підтверджуємо «відповідність часу» нашого університету, а навчаючи – вчимося і розвиваємось самі. 

Іван Луценко, 
доцент кафедри електроенергетики НТУ «Дніпровська політехніка»

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт