Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
08.10.2019

День першокурсника та посвячення у перекладачі на кафедрі перекладу НТУ "ДП"

Святково та урочисто почався жовтень на кафедрі перекладу. За багаторічною традицією кафедри студенти-перекладачі відзначали день першокурсника та посвячення у перекладачі. 
1B0E2B1D-407F-4580-AF74-477DC3E3C99F.jpeg
Як і завжди, подія була піднесеною та зворушливою, з позитивними емоціями та за участі студентів різних курсів, викладачів, гостей і випускників університету. З привітальними словами виступили зав. кафедри перекладу Введенська Тетяна Юріївна та декан електротехнічного факультету Іванов Олексій Борисович. Їхні виступи - як завжди, мудрі, оригінальні та щирі - надихають на серйозну творчу працю, і це відчули наші першокурсники. Цікавими були також привітання студентів старших курсів, які, як правило, звучать англійською, німецькою, іспанською та французькою мовами. Родзинкою стали музичні номери, які підготували студенти та випускники кафедри перекладу. 

Але найбільше всі чекали на виступи першокурсників. Це була їхня візитна картка. Вони показали, якими є, чого прагнуть, якими мріють стати і чого чекають від нас та від університетського життя. Першокурсники розповіли про це з надзвичайною експресією, гумором, добрим настроєм, часом гучно, часом проникливо тихо, але неодмінно переконливо. Ми всі разом раділи та з цікавістю сприймали одне одного. Енергія єдності та взаємопорозуміння панувала у залі, і залишилася в серцях усіх учасників свята. «Хай нам всім щастить!» - були останні слова ведучих програми. І так воно неодмінно буде! 

Т. Галушко (старший викладач кафедри перекладу)

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт