Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
30.08.2019

Ми пропонуємо студенту: відкритість, зацікавленість, компетентність

Традиційна серпнева нарада засвідчила готовність професорсько-викладацького складу НТУ «Дніпровська політехніка» працювати у новому навчальному році з повною віддачею творчого потенціалу. 

У вступному слові ректор університету, академік НАН України Геннадій Півняк зазначив, що «безперервні зміни у суспільстві на тлі геополітичних зрушень зумовлюють нові завдання та очікування для системи вищої освіти України. Дніпровська політехніка здійснює власний розвиток як університет нового типу, здатний забезпечувати проривні зміни в Україні у відповідних галузях знань за моделлю поєднання освіти, науки та інновацій. 

Інтеграція до світового освітньо-наукового простору вимагає підвищення рівня компетентності викладачів і співробітників з урахуванням особистого покликання людини та змін у навколишньому світі. Формування в університеті корпоративної культури, спрямованої на забезпечення динамічного розвитку, зумовлює успішні показники університету, зокрема, під час вступної кампанії. 
Тож результат нашої спільної діяльності – Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» один з найбільш рейтингових закладів вищої освіти України. У 2019 році посів 8 місце у міжнародному інтернет-рейтингу українських ЗВО Webometrics-2019, а за результатами рейтингу вишів України ТОП-200 ЮНЕСКО Дніпровська політехніка – на 8 місці, серед технічних університетів – на 4 місці».

Про підсумки, досягнення завдання у галузі освіти, науки, міжнародної діяльності доповіли: перший проректор Олександр Азюковський, проректор з наукової роботи Олександр Бешта, проректор з міжнародних зв’язків Олександр Шашенко. Свої пропозиції щодо підвищення якості навчання студентів висловили декан факультету менеджменту Артем Бардась, в.о. завідуча кафедри маркетингу Катерина Пілова, завідувач кафедри програмного забезпечення комп’ютерних систем Ірина Удовик, звідувач кафедри історії та політичної теорії Геннадій Перший, відповідальний секретар приймальної комісії Антон Кожевников і доцент кафедри аерології та охорони праці Олена Яворська.

У своїй доповіді «На шляху розвитку» ректор НТУ «Дніпровська політехніка» Геннадій Півняк тезисно розглянув усі напрямки діяльності університету, зазначивши, що для забезпечення конкурентоспроможності університету у нинішніх умовах ми повинні працювати з максимальною готовністю до всіх викликів і ризиків. Важливо, що ми маємо чітко вибудувану траєкторію щодо удосконалення та контролю якості знань. Але треба діяти разом і в цьому є сенс! Головне не втратити єдності і людяності». 

З таким оптимістичними і добрими настановами зустрічаємо 120-й навчальний рік у Дніпровській політехніці.


ІАЦ НТУ «Дніпровська політехніка»
Фото Володимира Туркульця, відеостудія «Юність»

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт