Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
07.08.2019

Вчимося і навчаємо - розробляється програма співробітництва з EPAM

В НТУ «Дніпровська політехніка» побувала делегація з транснаціональної корпорації EPAM Systems, виробника програмного забезпечення. Керівництво освітнього підрозділу компанії обговорило з робочою групою університету напрямки співробітництва. Мова про тренінги для викладачів ІТ-технологій та навчання студентів за інноваційними методиками.
0x0 (6).jpg0x0 (4).jpg

Корпорація EPAM закликала до співробітництва усі ВНЗ регіону, НТУ відгукнувся та запросив до діалогу. 
0x0 (3).jpg0x0 (1).jpg
Представник EPAM Денис Гриньов зазначив, що «компанія має колосальні плани щодо співробітництва з політехнікою». Перший проректор Олександр Азюковський підкреслив – Політехніка сподівається, що така потужна корпорація, як ЕПАМ, стане надійним і постійним партнером. Сторони обговорили формат майбутнього співробітництва. 

Компанія EPAM розробила трьохрівневу підготовку своїх кадрів. 
  • 1 етап – студенти різних напрямків з галузі інформаційних технологій проходять заняття у групах – 12-тижневі тренінги на базі ВНЗ. Тренерами виступають викладачі цього ВНЗ, які пройшли підготовку в EPAM, щоб проводити заняття за сучасними, інноваційними методиками. За результатами тренінгу компанія відбирає студентів для наступного етапу навчання. 
  • 2 етап – заняття в EPAM з індивідуальним тренером. 
  • 3 етап – робота (стажування) в EPAM
Завдяки взаємовигідному співробітництву компанія отримує підготовлених кадрів, яких не треба наново навчати. А ВНЗ – методики навчання, відповідні сучасному ринку праці, та підвищення кваліфікації викладачів. 

На даний час вже діє договір між НТУ та EPAM, на базі якого в університеті створено сучасний комп’ютерний клас. 
0x0.jpg

Наразі сторони домовилися з початком нового навчального року узгодити програми навчання та обговорити конкретний проект співробітництва.

ІАЦ НТУ "Дніпровська політехніка"
Фото кіностудія "Юність"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт