Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
06.07.2019

МИТТЄВОСТІ ЩАСЛИВИХ ЗУСТРІЧЕЙ

Омитий вранішнім дощем наш красень університет зустрічає своїх вихованців, як завжди, у першу суботу липня. Цього свята чекають з хвилюванням і ті, хто приїжджає, і ті, хто стрічає. Дивовижна енергія радості, тепла , посмішок наповнює повітря й огортає навіть кожного перехожого в радіусі університету. 

У холі першого корпусу – реєстрація випускників. Колеги сповіщають прес-службу про широку географію прибулих – Дніпро, Львівщина, Черкащина, Полтавщина, Київ, Донбас, Росія, Білорусь, Вірменія, Казахстан, Франція, Німеччина… 

Ректор Геннадій Півняк, він же і голова Асоціації випускників Дніпровської політехніки, у своєму вітанні назвав гостей мужніми, бо дехто подолав кордони лише завдяки своїй наполегливості і невтримній любові до альма матер, до своїх однокурсників. 

На 50-річчя закінчення тодішнього ДГІ прибуло досить багато представників різних факультетів: гр. ЕГ-69-1 – Тетяна Рикова, Людмила Бідненко, Людмила Соколова, Ніна Гулевич; ГІ-64 Леонід Ширін, Константин Софійський, Віктор Колганов, Микола Сергієнко , – вони нагадали всім гімн гірників 60-х. З групою сімейної підтримки на зустріч прибув Володимир Денисенко. 
Університет має численні династії, які в різні роки навчалися в ньому. Сьогодні прийшла сім’я Тубових – Павла( заочний факультет), Олени (гр. ГГ-00-2) і маленького Івана Павловича; майбутній студент затишно почувається на руках у дідуся Анатолія Коваля, який 35 років тому закінчив гірничий факультет. До речі, є такі династії, що налічують сім поколінь!
Тепло спілкуються Тамара Харитонович, Галина Кузіна, Ніна Збруєва, Ірина Дарієнко, випускники геологорозвідувального факультету. Жартують: «Нам лише 49 від днів випуску, ми ще молоді. А наступного року – 50 ювілей».

Скучають за рідним університетом і нещодавні його випускники Олеся Горбач, Тетяна Вірна і Олена Костіна, хоча всього три роки тому навчалися у групі СА-11.
«Щаслива доля привела мене і вас у цей красивий навчальний заклад, який дав путівку в життя, – зазначив у своєму зверненні до ректора і всіх присутніх киянин Микола Сергієнко». Його підтримують тисячі наших випускників. Вони дякують за це неповторне і незабутнє свято його організаторів! До нових зустрічей, друзі!


Фото Артема Байтали, Нікіти Скрипниченка, відеостудія «Юність»

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт