Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
06.06.2019

Успішна зустріч – нові перспективи

На кафедрі систем електропостачання НТУ «Дніпровська політехніка» відбулася зустріч представників професорсько-викладацького складу Дніпровської політехніки з керівниками технічних підрозділів АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» на чолі з Сергієм Березовським.

Виробничники ознайомилися з напрямками поточних досліджень у сфері електроенергетики. На зустрічі обговорили важливі питання щодо співпраці й виконання актуальних науково-дослідних робіт відповідно до потреб підприємства. Окремо відзначили важливість співпраці у напрямку працевлаштування студентів університету у підрозділах профільного роботодавця, у тому числі з використанням елементів дуальної системи освіти. 

Після обговорення відбулася ознайомча екскурсія лабораторіями кафедри, презентація сучасних стендів, які демонструють інноваційні системи електрозабезпечення.
 
Наші колеги з ДТЕК «Дніпровські електромережі» високо оцінили поточну діяльність кафедри систем електропостачання й відзначили стрімкий розвиток матеріально-технічної бази профільних лабораторій, а також відповідність вимогам сьогодення та потребам виробництва. Це високий показник і результат наполегливої роботи.


Іван Луценко, 
доцент кафедри систем електропостачання НТУ «Дніпровська політехніка

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт