Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
24.04.2019

Нагороди у квітні

Рясний на нагороди у Дніпровській політехніці квітень. На засіданні ректорату першим привітали нашого гостя, директора Дніпропетровської філармонії ім. Л.Когана Ігоря Анатолійовича Хініча, якому за творчу співпрацю і у зв’язку з 80-річчям філармонії ректор вручив медаль «Знак вдячності». 

Медаль «Знак вдячності» за багаторічну й успішну працю на ниві освіти і виховання студентів із рук ректора Геннадія Григоровича Півняка отримали:
професор кафедри технологічного інжинірингу Ігор Костянтинович Младецький;

старший викладач кафедри філології та мовної комунікації Наталя Григорівна Костюк;

доцент кафедри філології та мовної комунікації, директор Центру культури Ірина Костянтинівна Цюп’як;

викладач кафедри фізичного виховання та спорту, керівник збірної університету з кульової стрільби Катерина Геннадіївна Кравченко;

а також студентка гр. 035-17-1, ЕТФ, майстер спорту міжнародного класу, член збірної команди університету, області та України з кульової стрільби Вероніка Скорина. На чемпіонаті Європи в Хорватії вона посіла 1 місце, встановивши новий рекорд Європи.

Медаллю «За відданість університету» нагороджено завідувача кафедри історії та політичної теорії Леоніда Геннадійовича Первого.

Медаллю О. М. Динника відзначено заслуги доцента кафедри будівництва, геотехніки і геомеханіки,заступника декана ФБ Олександра Васильовича Скобенка.

Прийміть щирі вітання!



Фото Володимира Туркульця та Нікіти Скрипниченка

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт