Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
21.03.2019

Сертифікат і призи переможцю SID 2019

У Дніпрі сертифікат і призи переможцю конкурсу запитань Олегу Северину вручив член оргкомітету, керівник Центру підготовки інструкторів та підтримки академій Cisco при НТУ «Дніпровська політехніка», професор Л.І.Цвіркун. 

Онлайн-урок до Дня безпечного інтернету SID 2019, за участю спеціалістів з Департаменту кіберполіції та ERC Distribution, за підтримки Інституту модернізації змісту освіти МОН, організувала і провела спільнота провідних університетів України, а саме представники Програми мережевих академій Cisco Дніпровська, Львівська та Харківська політехніки, Інженерний інститут ЗНУ, Чернівецький НУ та ДонНТУ.

Авторів чотирьох найцікавіших запитань до експертів обрали переможцями конкурсу Онлайн-урок з кібербезпеки до Дня безпечного Інтернету 2019. 
Ними стали: Артем Антонов (Миколаївська загальноосвітня школа № 49), Анастасія Трояненко (ДВНЗ «Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу), Олег Северин (КЗО «Середня загальноосвітня школа № 128» Дніпропетровської міської ради), Дарья Боярчук (Одеська загальноосвітня школа №80).

Нам вдалося поспілкуватися з переможцем конкурсу Олегом Севериним, його однокласниками, керівництвом школи №128, а саме з в.о. директора школи Валентиною Дмитрівною Дубовою, з класним керівником Олександрою Євгеніївною Ніколенко, з вчителем інформатики Юлією Сергіївною Забугою. Виявилося, що отримані на онлайн-уроці знання та навички актуальні для школярів. Такі практики потрібно проводити регулярно, а курс Академії Cisco «Вступ до кібербезпеки» необхідно застосовувати у 9 класі під час вивчення відповідного розділу шкільної програми з інформатики.

Детальна інформація на офіційному сайті Кіберполіції України: https://cyberpolice.gov.ua/news/vyznacheno-peremozhcziv-onlajn-konkursu-z-kiberbezpeky-4331/


Л.І. Цвіркун, член оргкомітету, 
керівник Центру підготовки інструкторів та підтримки академій Cisco 
при НТУ «Дніпровська політехніка», професор

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт