Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
18.02.2019

Обговорюємо разом результати проекту

Добігає кінця проект «Англійська мова для університетів», який було ініційовано Британською Радою в Україні за підтримки Міністерства освіти і науки України у 2014 р.. Науково-педагогічні працівники Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» приєдналися до проекту у 2015 році. Великий обсяг робіт було виконано протягом чотирьох років. Це і перевірка рівня володіння англійською мовою за допомогою міжнародного іспиту APTIS, і навчання викладачів і студентів в режимі онлайн на курсах Pathway на платформі Британської Ради LearnEnglish для здобуття рівня В2, і серія тренінгів для викладачів англійської професійного спрямування і викладачів фахових дисциплін, які читають лекції і проводять лабораторні роботи англійською мовою, і низка заходів щодо розповсюдження інноваційних підходів не тільки на рівні університету, а й на регіональному і національному рівнях, а головне - копітка робота над впровадженням змін і інновацій в освітній процес. 

Для оцінки результатів успішності проекту у «Дніпровській політехніці» у листопаді 2018 р. зовнішній експерт професор Саймон Борг зустрівся і поспілкувався зі студентами, провів низку співбесід і спостережень за заняттями з англійської мови та фахових дисциплін англійською мовою викладачів НТУ «ДП».

19 лютого 2018 року об 11 годині ранку професор Саймон Борг виступить у Києві з презентацією результатів проекту. Під час презентації він розповість про:
- Зміни та покращення у сфері викладання англійської мови професійного спрямування
- Викладання фахових дисциплін англійською мовою, як важливого інструмента у процесі інтернаціоналізації вищої освіти України.
Серед учасників заходу проректор з перспективного розвитку НТУ «Дніпровська політехніка» Микола Трегуб та завідувачка кафедри іноземних мов Світлана Кострицька.

Приєднуйтесь до YouTube-трансляції 19 лютого о 11:00, надсилайте свої відгуки та враження від проекту, ставте питання у чаті: 
https://www.youtube.com/watch?v=WrmaYqMnsy4  (англійською мовою)
https://www.youtube.com/watch?v=2daEUONlSd8 (українською мовою)

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт