Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
27.12.2011

Вітаємо наших чемпіонів


Рік, що минає був досить успішним для наших студентів-спортсменів, як і попередній 2010.
На змаганнях обласного рівня спортсмени НГУ показали хороші результати, ставши переможцями і призерами.
Так, команди з карате і гандболу знову стали чемпіонами області серед ВНЗ. Футбольна команда НГУ, також посіла призове місце на обласному чемпіонаті серед ВНЗ. Крім того, у командних змаганнях обласного рівня відзначилися команди: з армспорту, легкої атлетики, волейболу, дзюдо, черлідингу.
Високих результатів досягли наші спортсмени на змаганнях Всеукраїнського міжнародного рівня.Успішно виступили на Чемпіонатах України легкоатлети. Серед них чемпіони і призери Чемпіонатів України: Москаленко Максим (стрибки в довжину), Власов Михайло (потрійний стрибок), Шаматрін Артем (110 м з/б), Смолій Ілля (десятиборство), Жевнер Микола (естафета 4х400 м).



Члени збірної команди НГУ з карате, яка у складі збірної області успішно виступила на Чемпіонатах і Кубках України. Серед чемпіонів і призерів такі спортсмени, як Фролов Павло, Гура Катерина, Кравченко Катерина, Ковальчук Катерина, Виник Артем, Виник Віктор, Монин Альфред.


На міжнародних змаганнях добре себе показав флагман спорту НГУ - Футрік Іван, майстер спорту міжнародного класу з академічного веслування, член збірної команди України, кандидат в Олімпійську збірну Україну, який окрім Чемпіонату України виграв ще Чемпіонат Світу, що проходив в серпні місяці ц.р. в Амстердамі.

 

Також серйозний результат на Міжнародному рівні приніс студент ЕТФ Єгоров Євген (гр. МВ-07), майстер спорту України міжнародного класу, який на Чемпіонаті Світу з кікбоксингу проходив у жовтні місяці в Італії. Поєдинки були важкими та напруженими. Але, не дивлячись на досвідчених суперників - Євген здобув нелегку перемогу над спортсменом з Польщі та Швеції, а у фіналі переміг іменитого французького учасника змагань, достроково відправивши його в нокаут, і у підсумку став переможцем цих змагань у розділі К-1, у ваговій категорії до 67 кг.




До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт